Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Musisz zaczekać 5 sekund(y), zanim wyślesz kolejną wiadomość.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Musisz zaczekać 5 sekund(y), zanim wyślesz kolejną wiadomość.

Witam
    Ja mam taką małą sugestię, czasami jest to bardzo męczące, ale czy na czacie gildii i urzędowym nie można zlikwidować tego antyflooda:
    Musisz zaczekać 5 sekund(y), zanim wyślesz kolejną wiadomość.
    ?
    Jest to bardzo męczące jak ktoś szybko pisze, albo chce podzielić wypowiedź, a w pojedynczych wiadomościach nie można niestety oddzielać tekstu enterem. Ktoś pewnie napisze, że dobrze, bo by spamowali w sojuszu, ale sojusz to grupa zamknięta i jeśli tam kogoś nie można upilnować, to coś jest z sojuszem nie tak Jak wspomniałem, tyczy się to czatów sojuszowych (z urzędowym włącznie), na szepcie można było, to tutaj nie? Pozdrawiam

aha, jeszcze jedno, cenzura w sojuszach... eh no dobra, skoro trzeba, chociaż każdy powinien to ustalić, a może jest grupa osób, która lubi porzucać mięsem? W każdym razie to przeżyje każdy, ale cenzurowanie linków? To już przesada na czatach zamkniętych

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cenzurę na szepcie też masz;p Dla mnie z szeptu powinni ją wywalić i czekanie 5s na gildijnym

Uprawnienia umieszczania postów