Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: brak zaliczenia zadania !!!

dot_a

brak zaliczenia zadania !!!

miałam za zadanie sprzedać pewną ilość egzotycznego drewna handlując z graczami - sprzedałam i d..a - zadanie nadal pokazuje, że drewno nie sprzedane a z inwentarza oczywiście wyszło... to jedna sprawa
    druga : w zadaniu mam przejść przygodę jednak w menu gwiazdy nie ma zaproszenia!? czy ja mam sama sobie te zaproszenia kupować? skoro tak to ja za nie dziękuję - niech nie zawalają mi paska zadań...

Osadnik Awatar SZYNSZYL
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Przestań zachowywać się jak księżna z dupy wzięta.
    Nie Ty pierwsza i nie ostatnia otrzymałaś zadanie polegające na ukończeniu przygody której nie posiadałaś w menu gwiazdy.
    Zadania dzienne nie są obowiązkowe i zawsze możesz je anulować. Co z resztą większość ludzi w przypadku misji dziennych z przygodami czyni.
    Nie licz na to, że specjalnie dla Ciebie "nie będzie zawalał Ci paska zadań".
    Co do zadania z drewnem egzo to jestem przekonany że błąd tkwi w Twoich działaniach nie zadaniu.

dot_a
    przestań być arogancki!!! nie oczekuję pomocy od ludzi Twojego pokroju. a zadań nie mam możliwości anulować panie przemądrzały - dawno bym to uczyniła...

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    jeśli nie możesz zakończyć / anulować to musi być to zadanie oczekujące ...

dot_a
    Cytat Zamieszczone przez set2g Zobacz posta
    jeśli nie możesz zakończyć / anulować to musi być to zadanie oczekujące ...
    oczekujące ? zgodnie z treścią zadania sprzedałam drewno... nie wiem gdzie można popełnić błąd przy zwykłej transakcji sprzedaży.

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    zrób screena księgi z zadaniami

Odkrywca Awatar Fourola
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zadanie oczekujące. Musisz najpierw wykonać zadanie dzienne.

daveandnokia
    dot_a, wszyscy chcą ci pomóc, a nie opieprzać cię. Najlepiej będzie, jak zrobisz screena i wtedy każdy będzie wiedział jak dokładnie ci pomóc...

dot_a
    Dzięki za zaangażowanie, już otrzymałam pomoc w grze. Post można zamknąć.
    Ostatnio edytowane przez dot_a ; 11.06.2012 o 17:03

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Dziś jest piąty dzień jak po wykonaniu zadania oczekującego nie otrzymuję nagród! Nie mogę zadania anulować ani zatwierdzić jego wykonanie.
    http://wstaw.org/w/1aeS/linki/#

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów