Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Znikające budynki.....

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Znikające budynki.....

Witam. Znikają mi budowle kolejno Chata rybaka młyn , tawerna i kantor handlowy.Jestem zalogowany korzystam z kantora handlowego jest ok. Zaloguje się następnym razem po budynku nie ma śladu. I drugi kłopot to geolog odnajdzie kamień wybuduje warsztat kamieniarza i eksploatuje złoże gdy kończą się zasoby i wyśle geologa nie odnajduje nowych złóż kamienia tylko uzupełnia starą kopalnie tak samo jest w przypadku marmuru, rudy miedzi i żelaza.

Osadnik Awatar Baranicomber
    Serwer
    Kolonia
    Tak działa geolog, może on znaleźć ograniczoną ilość złóż w zależności od podbitych prowincji, a następnie je tylko odnawia. Chcąc wyszukać więcej rudy wyszukaj kolejną zanim skończy się stara.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Baranicomber Zobacz posta
    Tak działa geolog, może on znaleźć ograniczoną ilość złóż w zależności od podbitych prowincji, a następnie je tylko odnawia.
    Geolog albo znajduje złoże albo nie , na pewno nie powinien uzupełniać zasobów w eksploatowanej kopalni .

Cytat Zamieszczone przez Baranicomber Zobacz posta
    Chcąc wyszukać więcej rudy wyszukaj kolejną zanim skończy się stara.
    I właśnie geolog zamiast wyszukać nowego złoża uzupełnia stare zanim się ono wyczerpie.

Osadnik Awatar Baranicomber
    Serwer
    Kolonia
    Widocznie źle zrozumiałem Twoją pierwszą wypowiedź. Myślałem, że chodzi o to, że geolog cały czas wyszukuje Ci złoża w tym samym miejscu. Jeśli Ci dodaje do niewyczerpanego złoża, to jakiś dziwny (z jednej strony korzystny, z drugiej nie) bug.
    Inteligentni ludzie robią inteligentne rzeczy żeby głupi ludzie mogli być jeszcze głupsi...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    No i zdarzyło się znowu.......Łuczarz(długie łuki) znikł bez śladu.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez seth04 Zobacz posta
    Witam. Znikają mi budowle kolejno Chata rybaka młyn , tawerna i kantor handlowy.Jestem zalogowany korzystam z kantora handlowego jest ok. Zaloguje się następnym razem po budynku nie ma śladu. I drugi kłopot to geolog odnajdzie kamień wybuduje warsztat kamieniarza i eksploatuje złoże gdy kończą się zasoby i wyśle geologa nie odnajduje nowych złóż kamienia tylko uzupełnia starą kopalnie tak samo jest w przypadku marmuru, rudy miedzi i żelaza.
    Od tego jest już support a nie forum

Uprawnienia umieszczania postów