Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Problem z nowymi osadnikami

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Problem z nowymi osadnikami

Witajcie. Miałem niedawno problem z przybywaniem nowych osadników. Otóż po skasowaniu ok. 8 budynków dostałem tylu też osadników, których przydzieliłem do woja. Następnie przez następne ok. 2h pojawiali się nowi osadnicy, ale od razu znikali. Czy to jest jakieś niedociągnięcie gry, czy po skasowaniu budynku dostaje się "awansem" osadnika, a później trzeba odczekać swoje?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Przydzieliles do woja ich, ale pewnie cos wybudowales w tym czasie i na budynku byla ikonka ze brakuje osadnika, a po wygenerowaniu nowego automatycznie go przydzielalo do tego budynku - dlatego wydawalo Ci sie ze nowi znikali, a tak naprawde byli z automatu przydzielani do budynkoow nowo postawionych ale niedzialających z racji... wlasnie braku osadnika. Sprawdz sobie tą sytuacje jak bedziesz mial na 0 populacje i zbuduj studnie. Bedzie ikonka braku osadnika i nowy zostanie przydzielony wlasnie do studni i nadal bedziesz mial 0.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    No właśnie w tym sęk, że nie postawiłem ani jednego budynku, a tym bardziej prawie 10. Ale jeszcze przetestuje ten problem i dam znać.

Początkujący Odkrywca Awatar Kylar_Slyterin
    Serwer
    Słoneczny Gród
    słuchaj jeśli wyburzyłeś domy to po ich wyburzeniu osadnicy jakby nadal są. Tyle, że jak zginą na polu bitwy to otrzymujesz znacznie mniej osadników bo przecież masz mniej domów co nie? słuchaj w magazynie po zbużeniu domu masz większą liczbę osadników niżeli limit. A jak oni zginą to wszystko się wyrównuje.

Uprawnienia umieszczania postów