Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: zadanie dzienne: silni sojusznicy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

zadanie dzienne: silni sojusznicy

Witam,

Mam problem z zadaniem dziennym "Silni sojusznicy". Pomimo, że zbuffowałem 5 budynków znajomego nie zaliczono mi zadania. Mało tego mam w zadaniu nadal 0/5 budynków zbuffowanych znajomym. Czy to zadanie jest zbugowane? Przelogowałem i nic.

Pozdrawiam

Początkujący Odkrywca Awatar Draxopix
    Serwer
    Czarci Gaj
    Jesli to zadanie oczekujace zrob te wczesniejsze i prawdopodobnie musisz znajomego zbuffowac a nie czlonka swojej gildi (jesli buffowales w ten sposob)

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Nie jest to zadanie oczekujące. Mam tylko te + zadanie dotyczące zdobycia następnego poziomu. Nie jestem w gildii więc drugie też odpada.

Początkujący Osadnik Awatar Skarsol
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Poproś znajomego o zbuffowanie Twoich budynków, najprawdopodobniej chodzi właśnie o to. W grze pełno jest błędów w tłumaczeniu zadań.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    No te zadania dzienne mają mega dużo problemów z tłumaczeniem, możliwe, że to znajomy ciebie musi zbuffować. Niestety tłumacz tych misji chyba widział settlersy tylko na papierze i czesto nie wiadomo o co chodzi.

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Może google translatorem tłumaczyli ^^

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    No niestety ale to również nie to. Znajomy, którego zbuffowałem od razu zrewanżował się tym samym. :/ Będę musiał anulować misję ze stratą. Troszkę porażka. Ale nic takie życie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    U mnie też nie działa to zadanie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    A czym buffowałeś?? Ja miałam troszkę inne zadanie, ale podobne. Żeby dać 1 buffa znajomemu i otrzymać jednego buffa. Zrobiłam to kanapką, nie zaliczyło. Jak użyłam półmiska to poszło.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    w zadaniu jest tak głupio napisane że dać premię 1 2 albo 3 czy coś takiego mimo wszystko powinna pojawić się w treści jakaś liczba .
    1 to miska
    2 to kanapka
    3 koszyk

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów