Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Zowu budynek znikna

Babelek

Zowu budynek znikna

Juz trzeci raz budynek znika. Postawiłem rezydencje , ulepszyłem do trzeciego poziomu--znikna.Postawilem kopalnie rudy żelaza wcięło, materiał, zezwolenia na budowę. Teraz postawiłem tartak drzew liściastych za ostatnie pozwolenie na budowę, ulepszenia do trzeciego poziomu, i znowu to samo jak kończy ulepszenia to zostaje pusty plac i koniec. Co to jest pytam sie tych, co robią te grę? Co za chamstwo.I jeszcze jeden problem. Dlaczego na mojej mapie sa niebieskie puste kwadraty. Mapa jest niepokryta grafika tylko wygląda ja niedorobiona.

Osadnik Awatar Asgharoth
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Więc jest to prawdopodobnie winą Twojego sprzętu albo używanej przeglądarki skoro masz błędy w grafice. Nie zwalaj winy na twórców tylko najpierw sprawdź swój sprzęt. Bo chamstwem to jest zarzucać komuś coś kiedy wina tkwi po Twojej stronie...
    If I charge - follow me,
    If I die - revenge me,
    If I retreat - kill me.

Babelek
    Czlowieku ja mieszkam w USA i mam taki sprzet i internet ze Ty za 100 lat nie bedziesz go mial.

Osadnik Awatar Asgharoth
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Świetnie - i nie chcę mieć. Co to za wypasiony sprzęt który ma problem z wyświetlaniem grafiki w grze browserowej . Pozdrawiam jankesie i idź graj może w bardziej "ambytne" gry niż ta bo widocznie masz za dobry sprzęt na taką... Albo przerób go na serwer czy jakiś sekwenser genów...
    If I charge - follow me,
    If I die - revenge me,
    If I retreat - kill me.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Asgharoth Zobacz posta
    Świetnie - i nie chcę mieć. Co to za wypasiony sprzęt który ma problem z wyświetlaniem grafiki w grze browserowej . Pozdrawiam jankesie i idź graj może w bardziej "ambytne" gry niż ta bo widocznie masz za dobry sprzęt na taką... Albo przerób go na serwer czy jakiś sekwenser genów...
    I kto tu mówi o kulturze wypowiedzi. Bo wypominanie komuś czego nei ma to nie jest miłe kolego.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cos w tym jest, przed chwila postawilem magazyn za ostatnie pozwolenie, pozwolenie zginelo a magazynu nie ma

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    nawet najwspanialszy sprzęt nie zastąpi inteligencji... tak samo jak zainstalowanego oprogramowania na nim...

wyczyść tymczasowe pliki / pliki cookies
    zaktualizuj flash'a
    zwiększ bufor przeglądarki / zmień przeglądarkę (szczególnie jak masz IE)
    zwiększ czas oczekiwania na odpowiedź serwera (wyszukaj w google jak dla używanej przeglądarki)

ostatnia opcja najbardziej prawdopodobnie naprawi błędy...
    gdyż będąc w USA jesteś daleko od serwerów więc serwer może nie zdążyć odpowiedzieć

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    "znikna" najpierw naucz się czytać później pisać, nigdy na odwrót. Będzie szybciej i łatwiej. Jak już tego dokonasz to możesz zacząć się nie krępować w konwersacji z ludźmi. Bo nie będzie z ciebie "polewy". A skoro jesteś z USA i tak chwalisz sobie tamtejsze sprzęty, to napisz do Nasa "ale jak już nauczysz się czytać i pisać" o transfer satelitarny informacji bezpośrednio do twojej bazy w której trzymasz ten super sprzęt Jamesa Bonda.

Uprawnienia umieszczania postów