Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: brak materiałów z handlu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

brak materiałów z handlu

Witam
    właśnie zakupiłem w handlu 400 narzędzi... posiadałem 675 narzędzi przed kupnem a mój maksymalny stan magazynu wynosi 700
    byłem pewny, że narzędzia dostane do gwiazdki ale tak się nie stało, otrzymałem tylko 25 narzędzi zamiast 400, proszę o pomoc

widziałem kilka postów na ten temat ale nigdzie nie było napisane czy jest możliwość odzyskania surowców, jeśli przedmioty z handlu nie trafiają do gwiazdki to gra powinna automatycznie blokować handel w przypadku gdy materiały nie mieszczą się w magazynie, poza tym skąd nowi gracze mają wiedzieć, że się tak nie dzieje jeśli wcześniej wszystko trafiało do gwiazdki

widziałem dużo opinii, że nie jest to błędem, jak dla mnie jest to bardzo duży błąd.. w ten sposób przepada bardzo dużo materiałów które nie wracają do sprzedającego ani nie otrzymuje kupujący
    Ostatnio edytowane przez Suchy85 ; 21.04.2012 o 15:29

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    witam,

a co jesli dwa razy wyslalem oferte kupna, dwa razy zeszlo mi po 151 rudy zlota i nic nie otrzymalem w zamian? Najdziwniejsze jest, ze ten ktos znowu ma wystawiona taka oferte, a ja dalej nic nie dostalem...

Uprawnienia umieszczania postów