Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: handel

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

handel

powinno być gdzieś możliwy podgląd do kogo i jaką ofertę się wysłało choćby poto żeby przypominać o akceptacji bąć odmowie a nie trzymają do następnego dnia ofery, albo czas ograniczony oferty np. 4 godz. i potem sama powinna się anulować i wracać towary

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Co do możliwości podglądu do kogo i jaką ofertę się wysłało to jest to jak najbardziej dobra myśl, niekiedy wysyłam tyle ofert że potem nie wiem czy na coś czekam czy nie. A jeśli chodzi o ograniczony czas oferty, to wynosi on 8 godzin, po ośmiu godzinach oferty się automatycznie anulują.

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ja też tak mam, dla mnie to jest bez sensu, powinni zmienić czas oczekiwania do "ram czasowych" wystawionej oferty czyli w zakresie tych 10 minut. Bo widzę jakąś ofertę to wyślę a on mi akceptuje kilka godzin później gdzie to mi jest zupełnie zbędne, gdyż zazwyczaj wysyłam następną do kogoś innego jeżeli w danej chwili zależy mi na określonym wyrobie. Czasami zdarza mi się tak że na następny dzień brakuje mi surowców bo kilka osób w nocy się obudziło i akceptowało, gdzie dla mnie to już był zbędny handel. Jeżeli chodzi o mnie, to nie dość że powinna być informacja ile i do kogo, to jeszcze powinna być możliwość anulowania jej "Ze strony wysyłającego", przed akceptacją poprzez kupującego.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Ja w handlu dodałbym opcję "rewystawienie" czyli coś dzięki czemu wystawiłbym to co ostatnio w tej samej cenie za jednym kliknięciem...

Początkujący Osadnik Awatar skorpion123544
    Serwer
    Słoneczny Gród
    PYTANIE ! Właściwie dygresja. Muszę je zadać.Wczoraj w późnych godzinach wieczornych pewien TYP o nicku SandmanX666 chociaż TYP to łagodne określenie ale nie będe używał wulgaryzmów bo to miejsce nie na to.TYP ten oszukał mnie w perfidny sposób,czytałem o tym i dałem się podejść ale trudno poszło.Chodzi mi jedynie o to że ten TYP (infantylny,kabotyn) robi to permanentnie i z wyrachowaniem sprawia mu to radość.Tu zacytuję jego słowa cyt: nie ma to jak 400 jajek za 400zlota to tak z 1500 zlota do przodu super sprawa super WIDZIALY GALY CO BRALY! haha.Mam sugestje do ZARZĄDU GRY czy nie można takich "TYPÓW" relegować z GRY.Dla mnie tacy OSOBNICY PROFANUJĄ TĄ GRĘ.Takim TYPOM GRA nie sprawia przyjemności tylko cały czas myśli kogo walnąć w rogi.Ja przy tej GRZE się odprężam poznaje nowe osoby,wymienia się poglądy na różne tematy.A nie czatuje tylko żeby kogoś walnąć w rogi !!! na wymianie.W chandlu różnie bywa nie zawsze jest tak jak się chce ale na tym to polega.ALE BESZCZELNE I Z PREMEDYTACJĄ OSZUKIWANIE TO JUŻ NIE JEST HANDEL !!!.Piszę te słowa nie z powodu że mnie przekręcono tylko daje ten TEMAT do przemyślenia ZARZĄDOWI GRY.GRA ta powinna być przyjemnością a nie na ciągłym uważaniu że ktoś mnie walnie w rogi.TAKIM OSOBNIKOM MÓWIMY NIE NIE NIE !!!.Z poważaniem skorpion 123544.

Uprawnienia umieszczania postów