Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Dostępni osadnicy i niepracujący budynek

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

Dostępni osadnicy i niepracujący budynek

Nie miałem dostępnych bezrobotnych osadników i zbudowałem piekarnię. Kiedy osadnicy się namnożyli, żaden niestety nie pokwapił się żeby iść pracować do piekarni i mam tam cały czas komunikat "Brak towaru: osadnicy". Piekarze zaczęli już weekend czy o co chodzi?

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    pierwsze co mozna zrobic to wylogowac sie, wyczyscic ciasteczka i pamiec podreczna, po czym znow sie zalogowac

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez zylaja Zobacz posta
    pierwsze co mozna zrobic to wylogowac sie, wyczyscic ciasteczka i pamiec podreczna, po czym znow sie zalogowac
    Zapomniałem dodać, że wykonałem tę procedurę już dwukrotnie i nie pomogło.
    Co dalej? Support?
    Pewnie postawienie budynku od nowa rozwiąże problem, ale z rozpędu podniosłem go na wyższy poziom i trochę szkoda burzyć.

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    hah i to właśnie twój problem, a raczej rozwiązanie.
    jak rozbudujesz budynek zanim dojdzie tam osadnik to bugujesz go na amen i jedynie zburzenie pozostaje, na szczęście wcześniej ci co to zgłaszali do supportu dostawali surowce na ponowne wybudowanie i rozbudowę w prezencie więc pisz do nich i czekaj na odpowiedź.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Mniej więcej po godzinie od zgłoszenia dostałem odpowiedź (nie ukrywam, że jestem zaskoczony bo słyszałem legendy, iż czeka się 2 tygodnie na odpowiedź).
    W ramach rekompensaty dostałem: 100 desek iglastych, 110 liściastych, 130 kamienia, 60 narzędzi, 110 marmuru, 50 napitku i 50 ryb.
    Pozdrawiam Panią Teresę z supportu

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    miałem taki przypadek, nawet opisałem go na forum, i oczywiście zgłosiłem do supportu, nakazano mi budynek zburzyć i oddano materiały za budowę i upgrade

Uprawnienia umieszczania postów