Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Uwaga oszusci w Settlersach !

Początkujący Osadnik Awatar BTOmc
    Serwer
    Nowy Świat

Uwaga oszusci w Settlersach !

Jest szajka oszustów Kradną konta, mają duplikat strony identyczna jak Oryginalna !

Piszą i podają że są jakies Bugi do gry wysyłają wiadomosci z Linkami
    W której pisze żeby się zalogować na stronie i dzięki temu dostają dostęp to twojego Konta.
    Nie dajcie się Oszukać !

Podam adres strony ale pod żadnym pozorem tam nie podawać swoich danych , nie logować się !
    Daje tylko dla informacji jak Link wygląda ! www.settlersonlinebug.lt.pl jest identyczna strona jak Oryginalna więc zwracać uwagę gdzie się logujesz !

Sprawa jest już zgłoszona. Nie będę podawał kto rozsyła ten Link ale na Nowy Swiat rozpowszechniają to.
    Nie wiem jak na innych serwerach.

Nie wchodzić w ten Link nie kopiować , nie logować się ! To tylko dla informacji !

Osadnik Awatar Mam_Trzy_Pachy__
    Serwer
    Czarci Gaj
    W której pisze żeby się zalogować na stronie i dzięki temu dostają dostęp to twojego Konta.
    Trochę dwuznaczne jest to zdanie.

Przypuszczam że ludzie, którzy mają głowę, nigdy nie zalogują się na jakieś stronie podanej przez nieznajomego użytkownika kiedy to siedzi się na oficjalnej witrynie i normalnie funkcjonuje + fakt, że żaden administrator nie pisał nigdzie aby była potrzebna konieczność logowania się na jakieś stronie z prefiksem "bug".

Serwer
    Nowy Świat
    No masz racje Trochę źle skleiłem zdanie

Zachęcają Tym że dostaną jakies Gratisy ale ludzie jak To ludzie

To tylko info żeby nie dali się oszukać. Mimo wszystko cos "Niby za darmo" kusi.

Chyba lepiej napisać że Takie cos ma miejsce jak Milczeć.

Tez jest tak że nie każdy zwraca uwagę gdzie wchodzi Nie tylko tutaj mogą być te linki poza tym dobrze wiem ze łatwo zakodować i będzie wyglądał jak oryginał z małym szczegółem jakims.

Administracja musi się Tym zająć Bo pewnie będzie to kłopot nie tylko dla graczy.

Osadnik Awatar Bluznierca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Juz taki temat istnieje tutaj - http://forum.thesettlersonline.pl/th...a%C5%82%C3%B3w

Czysty przypadek darwinowski - gra sie sama oczysci z nieuczciwych durni. Gorzej ze ich mienie ktos zagarnie i wprowadzi potem do gry zaklamujac rynek...
    To mi sie nie podoba, ale pomysl na idiotow ktorzy na wlasne zyczenie pozbywaja sie kont z czystej chciwosci juz tak.
    Nie swietuje w swieta z tego samego powodu z ktorego nie swietuje w dzien premiery "Gwiezdnych Wojen". Choc w tych drugich jest wiecej prawdy.

Serwer
    Nowy Świat
    Bluznierca: Faktycznie jest taki temat .W takim razie przepraszam za kolejny. W tym co piszesz jest sporo prawdy. Ale nie zmienia to Faktu że mieć To miejsca nie powinno.

Osadnik Awatar Bluznierca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    @BTOmc - oczywiscie ze nie. Ale takie rzeczy zawsze beda mialy miejsce bo tam gdzie znajduja sie ludzie wsrod nich znajduja sie durnie. A zachlannosc to bardzo ludzka cecha, niestety
    No...zazwyczaj. Jeden z moich szczurow tez ma zje...zryty charakter i znosi/chowa se wiecej zarcia niz jest w stanie zjesc.
    Nie swietuje w swieta z tego samego powodu z ktorego nie swietuje w dzien premiery "Gwiezdnych Wojen". Choc w tych drugich jest wiecej prawdy.

Uprawnienia umieszczania postów