Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Poziom budynków - mało

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Poziom budynków - mało

Witam,

Na wstępie chciałem przeprosić jeśli podobny temat był, ale chwilkę przeglądałem i nie widziałem.

Mam nadzieję, że nie jestem jedyna osobą, która przyszła tutaj głównie budować i rozwijać swoje budynki. Obecnie maksymalny poziom budynków wynosi lv5. Moim zdaniem jest to stanowczo za mało, gdyż po nieco ponad 2 miesiącach wszystko się zbliża ku końcowi. A jaki będzie sens gry, gdy wszystko będzie maksymalnie rozwinięte? same przygody będą niczym innym jak pustym nabijaniem lv, bo po co nagrody, jeśli już nic nie będzie do ulepszenia. Mam nadzieje, że ktoś podziela moje zdanie.

Pozdrawiam

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jesli po 2 miesiacach masz komplet ulepszen i magazyn zawalony granitem to nie pozostaje nic innego jak tylko pogratulowac.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez sparkz Zobacz posta
    Jesli po 2 miesiacach masz komplet ulepszen i magazyn zawalony granitem to nie pozostaje nic innego jak tylko pogratulowac.
    ja tu nawet nie chce wspominac o wymaganych monetach na ulepszanie.

LeAdams
    moze zapodasz swoj poradnik jak w ciagu 2 miesiecy zblizyc sie ku koncowi w ulepszaniu budowli w takim stopniu, ze martwisz sie tymi max 5 lvl na budynek

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    gdzie ja napisalem, ze mam wszystko na maksa ulepszone? czytaj ze zrozumieniem, napisalem, ze zbliza sie ku koncowi. Zauwaz tez, ze nie kazdy kupuje 18x 10 pozwolen i nie ma 350 budynków do rozbudowania, tylko znacznie mniejsza cześć, więc wyszedłem tylko z propozycją.

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Tak, tylko, ze nawet posiadajac 150 budynkow potrzebujesz te kilkadziesiat tysiecy monet na upgrady, a potem jeszcze taka sama (jesli nie wieksza) ilosc desek i granitu.

To, ze masz budynki na 3lvl a max wynosi 5 wcale nie oznacza, ze jestes juz za polowa drogi do max upgradow, malo tego, przy nieumiejetnej grze brakuje Ci do tego momentu moze nawet rok.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    widzę, ze nadal nie widzisz tego o co mi chodzi: Co będzie jak się skończy upgrade ?

Osadnik Awatar smolk20
    Serwer
    Nowy Świat
    5 poziom budynków jest wystarczający. Ta gra Polega na myśleniu

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez LeAdams Zobacz posta
    Co będzie jak się skończy upgrade ?
    czyli za powiedzmy rok ? moze bedzie pvp i wiele upgradow gry. zobaczymy za rok

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Czym ty się martwisz w grudniu koniec świata
    A tak poważnie to musi bardzo wiele wody upłynąć zanim ktoś będzie miał wszystkie budynki na max lvl. Poza tym jak wcześniej było wspomniane, materiały na upgrady (granit / deski egzotyczne) nie są czymś pospolitym jak marmur / deski liściaste i w aktualnej fazie gry.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    wiem, bo ulepszam juz na 4 i 5 lv

ale zastanawiam sie co tutaj bede mozna robic po uzyskaniu lv

Uprawnienia umieszczania postów