Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Wytwórnia narzędzi "MŁOTECZEK" - najlepsze młotki oraz skup narzędzi używanych

Nowicjusz
    Serwer
    Nowy Świat

Wytwórnia narzędzi "MŁOTECZEK" - najlepsze młotki oraz skup narzędzi używanych

Potrzebujesz szybko narzędzi, aby postawic niezbędny budynek? A może przeciwnie - w Twoich magazynach piętrzy Ci się sterta niepotrzebnych młotków?
    "Młoteczek" zaprasza!!!

Witam!

Mam przyjemnośc ogłosic, iż z dniem 7 marca 2012 roku została otworzona Wytwórnia Narzędzi "MŁOTECZEK". Jest to pierwsza taka firma w Nowym Świecie, która zajmuje się wyrobem profesjonalnych narzędzi, potrzebnych każdemu budowniczemu oraz skupem i recyklingiem starych młotków, pił, etc..
    Nasza firma ma już w Nowym Świecie kontakty z wieloma stałymi dostawcami oraz zyskała zaufanie wielu klientów.

Obecna oferta:

- Sprzedaż Narzędzi (tradycyjna forma płatności to monety, ale akceptujemy również marmur lub deski z drzew liściastych)
    - Skup Narzędzi

Ceny ulegają wahaniom zgodnie z wahaniami cen na rynku. Obecnie cena za 100 narzędzi waha się w granicach 15 - 20 monet.

Oferty Specjalne:
    - "Samoobsługa" (opis oferty znajduje się w poście poniżej)

Kontakt:
    W sprawie transakcji handlowych oraz zamówień proszę kontaktowac się w grze lub na forum ze mną (Yussuf).
    Warto także zajrzec do zakładki HANDEL w grze, gdyż przeważnie to właśnie tam nasza firma prezentuje swoja obecną ofertę.
    Jednak lepsze ceny uzyskają Państwo przy negocjacjach o większe transakcje i stałe umowy.

Ogłoszenia i konkursy:
    W dniach 22-24 marca 2012 (tj. czwartek, piątek, sobota) Wytwórnia "Młoteczek" jest nieczynna z powodu urlopu.
    Ostatnio edytowane przez Yussuf ; 20.03.2012 o 18:13

Nowicjusz
    Serwer
    Nowy Świat
    Witam!
    Wytwórnia "Młoteczek" prezentuje nowa opcje handlową dla swoich klientów - Samoobsługa

Jak to działa? W swojej wiosce (Yussuf) nakreślam pewne znaki (piąty sektor):

Jak widac są to dwie liczby*.
    Liczba na górze to cena w monetach po jakiej obecnie skupuje narzędzia. Liczba na dole - cena sprzedaży.
    Jeśli masz mnie wśród znajomych wystarczy wejśc do mojej wioski i sprawdzic te dwie liczby. Teraz możesz wysłac mi oferte na dowolną liczbę narzędzi stosując powyższy przelicznik Ofertę akceptuje jak tylko będę na Settlersach.

*Przelicznik pokazany na zdjęciu to liczby przykładowe. Aktualny przelicznik jest "wydziargany" w mojej wiosce.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Lubię To!

Uprawnienia umieszczania postów