Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Gildia [ Bug - certyfikat członkostwa ]

Pubban

Gildia [ Bug - certyfikat członkostwa ]

Witam

Mam problem z certyfikatami członkostwa , mianowicie sprawa wygląda następująco.
    Osoba , która chce zostać przyjęta do gildi używa certyfikatu na moim budynku gildi i można powiedzieć ze się on '' zawiesza '' w jego menu.
    Staję się szary tak jakby dane nie mogły sie przetworzyć i połaczyć z serwerem. Niby juz wszystko jest wysłane do mojej gildi ale ani ja nie dostaje żadnej informacji o tym , że ktoś mi wysłal certyfikat ani ta osoba wysyłająca nie może już z tym nic zrobić a co się za tym wiąże nie mogę dodać tej osoby , bo gildia się nie powiększa o 1 slota. Zaś gdy ja osobiście kupie certyfikat i dodam , wszystko działa jak powinno. Na początku myślałem ,że to jakiś pojedynczy bug ale jednak kolejne osoby , które mi to wysyłały , miały ten sam problem. Spotkałem się już z trzema takimi przypadkami. Napisałem już do supportu ale narazie nie ma żadnego odzewu dlatego postanowiłem napisać posta tutaj , może Wy mi coś pomożecie.

Ps. Czy ktoś z was spotkał się z tym samym problemem.

Pozdrawiam Pubban

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Podobny temat:

http://forum.thesettlersonline.pl/th...tami-do-gildii

Podsumowując, lepiej jak osoba chętna na dołączenie kupiła tobie certyfikat jako prezent.

Uprawnienia umieszczania postów