Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Gildia "Pionierzy"

Początkujący Osadnik Awatar Wuja
    Serwer
    Nowa Ziemia

Gildia "Pionierzy"

"Pionierzy" otwierają swoje podboje na Polskiej scenie Settlersów.

Nasza Gildia to kontynuacja gry i zebranego doświadczenia z innojęzycznych światów, na ten moment jest to czysto klubowe stowarzyszenie powstałe, aby dobrze się bawić, wspierać i porozmawiać w znakomitym gronie. Patrzymy jednak w przyszłość w stronę PvP i kiedy takowa funkcja zostanie dodana chcemy, aby nasza gildia rozdała karty i stała się jedną z najlepszych na serwerze.

Idealnymi kandydatami są osoby powyżej 18 roku życia (ze względu na humor i tematy obecne na czacie), weterani gier, ale nie tylko - jeśli czujesz że wkomponowujesz się w ideę naszej gildii, pisz śmiało

Ps. gildia powstanie w momencie uruchomienia sklepu, lub gdy wymagana ilość surowców zostanie uzbierana (cokolwiek stanie się pierwsze), wpisowe wynosi zero dla pozostałych wolnych slotów, a dla każdej następnej osoby sfałszowany lub prawdziwy glejt członkostwa(kupowany w sklepie za złoto lub gemy)

Chętnych do wstąpienia w szeregi Pionierów zapraszam serdecznie o wpisywanie się tutaj, lub w grze na poczcie !

Pozdrawiam !

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Wuju nastawiacie się na przyszłe PvP czyli podstawowe pytanie czy gildia będzie posiadała Ts-a w najbliższym czasie czy kontakt wyłącznie za pośrednictwem czatu globalnego i gildi. Jeżeli będzie ts to oczywiście wpisuje się tutaj jako pierwszy chętny. Interesuje się Ts-em ponieważ lepiej się kontaktować oraz lepiej dawać swoim buffy niż narażać się na jakieś przekręty, na ts wiesz z kim grasz(przynajmniej słyszysz).

Początkujący Osadnik Awatar Wuja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Uruchomienie TSa jest w planach, jeden z naszych kolegów załatwi nam prywatny kanał na jednym z dobrych hostingów

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ts? nie ma problemu moge podac namiary na naszego serwa i zalozyc kanal setlers oto nasza strona : http://www.e-kwatera.eu/ . Zapraszam na nasze serwery gier mnie aktualnie znajdzieciena BF3 :P

Początkujący Osadnik Awatar Korsak
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Chętnie dołączę. Mam 23 lat i grałem w to i owo.

Początkujący Osadnik Awatar Kalinkus
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mam darmowy Ts dla wszystkich chetnie bym sie przyłaczył gram na niemieckiej wersji ale dupa z tym niemieckim mam bo ni w zab nie rozumiemi niemieckiego ale daje sobie rade pozdro

Witamy!

Server TeamSpeak3 ,,ELITE GROUP” poszukuje nowych graczy!
    Czy podczas gry lubisz rozmawiać ze swoimi znajomymi?
    Masz klan i nie macie własnego kanału? Chcesz brać udział w różnych turniejach?
    Jeśli tak, to nasz serwer będzie dla Was najlepszym rozwiązaniem.
    Jesteśmy jednym z największych polskich serwerów Teamspeak3.

Co mamy do zaoferowania?
    - dostepnosc 24/7,
    - profesjonalną i mila obsuge,
    - prywatne kanaly za free,
    - turnieje z nagrodami.

Jakie Pokoje z Grami możecie u nas spotkać:
    - LEAGUE OF LEGENDS,
    - WORLD OF WARCRAFT,
    - RUNES OF MAGIC,
    - MINECRAFT,
    - COUNTER STRIKE,
    - FORSAKEN WORLD,
    - CALL OF DUTY,
    - WORLD OF TANKS,
    - TEAM FORTRESS 2,
    - DIALBO 3 (niedługo)
    - i wiele w więcej.

IP naszego serwera: 178.212.120.5 : 9987 Lub ELITEts3.pl

Osadnik Awatar RinMe
    Serwer
    Nowa Ziemia
    witam
    z chęcią do Was dołączę. mam już 30 wiosenek i doświadczenie w podobnych grach.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja też chciałbym dołączyć. Nie jestem weteranem, ale mam 22 lata i też stawiam na wspólną zabawę w świetnym gronie a nie wstawanie o 5 rano coby wysłać armie i wybudować coś. Gra to przyjemność a nie stres i zgrzytanie zębów. Pozdrawiam!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    chetnie wstapie w szeregi gildii
    mam troche doswiadczenia w grach mmo mniejsze w przegladarkowych ale jako ze lubie serie settlers mysle ze na dluzej tutaj zagoszcze

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam, mam 27 lat pykam w Settlers- y odkąd pojawiły się w Polsce. Piszcie co trzeba zrobić i jestem chętny. Mam na koncie niezbędną ilość monet.

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów