Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: pozwolenia na budowe

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

pozwolenia na budowe

witam jakis czas temu wyczerpalem pozwolenia na budowe, a teraz musze podbijac nowe włości żeby uzyskać te jedyne 10 pozwoleń. z początku było łatwo, ponieważ wystarczyło mała liczba wojska. z czasem potrzeba coraz więcej wojska bo jak wiemy coraz więcej bandytów jest w jednej osadzie. wkurza mnie to, że aby podbic jedną osade bandytów musze dużo wojska wyszkolić i tak cały czas (dodatkowo potrzeba dużo czasu na wyszkolenie wojska). drugą sprawą jest to, że jak wyszkole wojsko to pózniej musze czekać, aż będę miał jak ich uzbroić i wyżywić. tylko jak tu inne wosjka ozbroić w broń jak nie mam z czego już robić broni. przez dwa podbiłem nie całą włość. powinno być za podbicie włości więcej pozwolen, ponieważ pewnie dużo graczy tak ma, że praktycznie wszystkie złoża się wyczerpały, a by się chcialo wybudować coś nowego i niewiadomo co postawić bo wszystko by się przydało mam nadzieje, ze administracja rozpatrzy pozytywnie to co napisałem powyżej

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    jak sie zloza wyczerpia to wysylasz geologa aby je znow znalazl. za kazdego przywodce bandytow na podstawowej mapie jest +10 do pozwolen i za osiagniecie 32 lvla jest kolejne + 10 . wiec nie ma ich az tak mało. no i za diamenty tez mozna kupic

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez zylaja Zobacz posta
    jak sie zloza wyczerpia to wysylasz geologa aby je znow znalazl.
    no co ty? tylko, że trzeba postawić kamieniarza albo co innego wiadomo zależy co to za złoże mądralo a chciałbym postawić co innego co też jest potrzebne

za kazdego przywodce bandytow na podstawowej mapie jest +10 do pozwolen
    to napisałem w moim pierwszym poście.

za osiagniecie 32 lvla jest kolejne + 10
    o tym niewiedziałem.

a co do diamentów to nie mam na co wydawać pieniędzy tylko na diamenty. 780 klejnotów za 20 zł które starczą na wykupienie 10 pozwoleń. brawo :]

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez rapex Zobacz posta
    a co do diamentów to nie mam na co wydawać pieniędzy tylko na diamenty.
    i o to chodzi. ktos musi za tą gre placic.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    tylko gdzies czytałem, ze w tej grze miały być mikro płatności, a czy można to tak nazwac? raczej nie

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Każda gra ma swego rodzaju premium, bo musi jakoś na siebie zarabiać.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    tylko nie mam z czego produkować narzędzi bo nie mam pozwole na budowe nowych kopalni. ok próbóje podbić nowe włości, aby uzyskac 10 pozwolen tylko teraz z czego mam broń robic jak nie mam z czego?

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    w takim razie masz bardzo inteligentnie rozbudowana ekonomie.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    tylko nie mam z czego produkować narzędzi bo nie mam pozwole na budowe nowych kopalni. ok próbóje podbić nowe włości, aby uzyskac 10 pozwolen tylko teraz z czego mam broń robic jak nie mam z czego?
    Cytat Zamieszczone przez sparkz Zobacz posta
    w takim razie masz bardzo inteligentnie rozbudowana ekonomie.
    i na 100% byloby to samo jak by byla mozliwosc budowania na wykarczowanych drzewach :P tyle ze chodzilo by o drewno i deski

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    to jest gra która wymaga wysiłku umysłowego a nie bezmyślna tłukanina typu ******** czy ikarian
    trzy razy się zastanów zanim coś wybudujesz czy aby na pewno jest ten budynek niezbędny do dalszego etapu gry
    powolne tworzenie armii fakt jest denerwujące ale cóż taka to gra pogodzić się z tym trzeba - pozwala to nieraz na uzdrowienie się generała ale zawsze mogły by być trochę mniejsze wymogi na produkcję armii
    diamenty dostajemy co tydzień za regularne logowanie się na koncie i można je zbierać i co jakiś czas dokupić se pozwoleń , no i ograniczcie rozmowy przez komórkę co pozwoli za esemesa kupić też parę diamęcików , jak dobrze wytężycie szare komureczki to se poraszicie tak jak większość z nas musi se radzić

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów