Witam, od razu chciałbym zaznaczyć że nie czytałem pomysłów innych graczy więc jeżeli się powtarzam to z góry przepraszam za stracony czas..
Zacznę od razu wymieniając pomysły w punktach.
1. Ulepszenie czatu, dodatkowymi zakładkami "handel" "wojsko" (nie wymagało by to wtedy komend których nie chętnie używają gracze wiem z autopsji..)
2. Ulepszenie granic.. To znaczy jeżeli ja zdobyłem nowe terytorium to usunięcie granic mojego panśtwa z tym które zdobyłem ponieważ to wręcz niepotrzebne i zabiera miejsce na budynek..
3. Dodanie budynków:
Dzięki któremu wraz z wzrostem ulepszenia tego budynku generał będzie szybciej odżywiał
Uniwersytetu w którym będzie można nauczyć się nowych przydatnych rzeczy, np żeby geolog wiecej złóż znajdował, odkrywca więcej włości na raz odkrywał lepsze zbroje i inne pierdoły..
4. Na pewno bardzo ważny system dróg który teraz strasznie kuleje... myśle że drogi jedne z ważniejszych powinny być i wręcz niezbędne do zbudowania czegoś jak to było w settlersach..
5. Na pewno więcej questów... Dziennych, tygodniowych, what ever jakich..
6. Więcej surowych modów.. Bo chat to jeden wielki burdel...
Oczywiście mam świadomość że gra jest dopiero w wersji beta, lecz to tylko moje sugestie..
Pomysły od innych:
Udwin111
1. Filtr Handlu- Uporządkowanie Kantoru handlowego tak po prostu,
Nimphaea
1. Zmniejszyć koszty wojska.. (w sumie zależy od gustu) Ale fakt faktem wojsko jest drogie..