Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Bug - znalezione skarby

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Bug - znalezione skarby

Witam, dzisiaj napotkałem na następującego buga. Postaram się opisać jak najdokładniej jak uzyskałem błąd:

Po zalogowaniu na koncie dostałem info, że mam dwie wiadomości. Wszedłem, przeczytałem jedną (że handel został zaakceptowany) i kliknąłem potwierdzenie pobrania surowców z handlu. Wszedłem w drugą wiadomość informującą, że został znaleziony skarb i ją potwierdziłem. Wyszedłem z okna i dostałem info, że mam nową wiadomość (odnośnie premii za codzienne logowanie). Wszedłem i wiadomość o skarbie znowu miałem (ale przeczytaną). Kliknąłem na nią i znowu zaakceptowałem (stwierdziłem, że poprzednim razem coś nie weszło). Zaakceptowałem też nagrodę.

Sedno sprawy: w gwieździe później miałem dwa razy surowce ze skarbu. Jedne od razu mi weszły na dom władyki, a drugie jak próbowałem zawisły jako nieaktywne. Był to dłuższy czas, więc sprawę 'olałem'. Teraz ich już nie ma, ale nie wiem do końca, czy weszły na stan, czy nie.

Bug jest tylko do końca nie wiem, czy da się w ten sposób pobrać surowce z nagrody kilka razy bo tego nie weryfikowałem

Osadnik Awatar Łysolek_pl
    Serwer
    Nowy Świat
    mi się 2 razy wklepały surowce w ten sposób ... Bardzo przyjazny bug

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Aha, czyli za znalezienie POWAŻNEGO buga mogę dostać nagrodę w postaci klejnotów ??

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Luklukowaty Zobacz posta
    Bug jest tylko do końca nie wiem, czy da się w ten sposób pobrać surowce z nagrody kilka razy bo tego nie weryfikowałem
    ja testowalem tego buga na wiele roznych sposobow, wlacznie z handlem. i wejdzie tylko ten pierwszy prawdziwy. reszta zniknie po relogu.

Uprawnienia umieszczania postów