Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Znikające złoże

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Znikające złoże

Geolog odnalazł złoże żelaza. Postawiłem na nim kopalnię, jednak zanim została wybudowana, anulowałem budowę (brak koniecznych surowców i chęc oczyszczenia kolejki budowy). Po "wyburzeniu" budowy, okazało się, że złoże żelaza w tym miejscu zniknęło i nie mogę postawić kopalni drugi raz. Jeśli tak ma to wyglądać, że konieczne jest ponowne wysłanie geologa, to nie jest to najlogiczniejsze rozwiązanie

edit: gramatyka..
    Ostatnio edytowane przez Craigorn ; 12.03.2012 o 11:50

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Stawiec budynki należy w przemyślany sposób, wtedy unikniesz takich sytuacji czekania az geolog znajdzie znów złoże. Zapewne jest to planowe działanie twórców gry a nie żaden bug, zmusza ludzi to ruszenia szarych komórek aby nie czekać X czasu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ale to jest nielogiczne :P

Na Śląsku pobudowali kopalnie bo były złoża węgla, i jak te kopalnie zamknęli to złoża dalej są!! :P Tylko z pracą tu gorzej ;/

Uprawnienia umieszczania postów