Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Widok atakującej armii

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Widok atakującej armii

Chodzi mi o to, że jak atakujemy bandytów, a już niedługo inne królestwa to widzimy tylko nędznie zbliżającego się jednego konika w stronę przeciwnika. Nie wiem jak wam, ale mi o wiele przyjemniej by się oglądało zbliżajacą się armie z generałem na czele. Może i to do gry za wiele nie da, ale to zawsze jakiś taki smaczek Coś takiego żeby ciekawiej oczekiwac starcia.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    ja też mam ale do armi ale bardziej do walk... po pierwsze brak podgląd na walkę... można oglądnąć tylko powtórkę w wiadomościach...
    dwa i co najważniejsze... Jak do ciężkiej cholery mogą mnie atakować zabite jednostki....

Rozumiem, że ja atakuje i ja rozpoczynam atak, uderzam i zabijam jednostki, a one mi oddają w swojej turze!! ALE JAK SIĘ PYTAM JAK JE ZABIŁEM!!!
    Może rozwiążcie sobie ten problem tak, że jest rzut monetą na początku i albo zaczyna atakujący albo broniący, a nie że atakują mnie zabite jednostki...
    Ludzie zluzujcie bajere i ogarnijcie się...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    sorry za dubel ale macie tak wolny server że zdążyłem 2 razy napisać tego samego posta

Osadnik Awatar Sedzia_Dredd
    Serwer
    Nowa Ziemia
    szarik01 to tylko animacja pokazująca straty... sama walka w rzeczywistości trwa ułamek sekundy.

Pyrrah ciekawy pomysł
    ::. .:: Emotions... There oughta be a law against them ::. .::

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    nie atatkuja cie zabite jednostki bo walka toczy sie równomiernie po obydwu stronach, to jest taki tylko system powtórek które sugerują nam ze najpierw jedni bija a drudzy sie temu przyglądają i na odwrót, zobacz animacje walki przed obozem bandytów, tam walczą jednocześnie ze sobą

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    a można wysłać 2 armie jednocześnie na 1 obóz? jaki to da skutek jeśli w 1 dam Łuczników i ochotników a w drugiej łuczników i rekrutów? (albo ich wyrównam)
    czy najpierw będzie walczyła pierwsza a potem druga? czy się połączą?

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez DjZygo Zobacz posta
    a można wysłać 2 armie jednocześnie na 1 obóz? jaki to da skutek jeśli w 1 dam Łuczników i ochotników a w drugiej łuczników i rekrutów? (albo ich wyrównam)
    czy najpierw będzie walczyła pierwsza a potem druga? czy się połączą?
    post troche nie na temt.
    najpierw piersza potem druga

Uprawnienia umieszczania postów