Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: problem z przejściem na wyższy level

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

problem z przejściem na wyższy level

witam tak jak napisałem w temacie mam problem z przejsciem na wyższy level, a mianowicie chodzi mi o to że utknąłem na 13 leverze i od dwóch dni, mimo tego że wykonuje różne czynności PD mi nie rosnie i ciągle pokazane jest że brakuje 1200 do kolejnego poziomu. Nie wiem juz co mam zrobić a mam do wykonania zadanie żeby zrobić miecze, które są dostępne od 14 poziomu

Caratusch
    Powiem Ci tak.. Ten problem ma wiele osób, jest on związany z tym iż PD nie dostaje się za zwykłe budowanie tylko za walki i misje co na niskich lvl-ach w przypadku takiego utknięcia automatycznie blokuje gracza. Twórcy nie przewidzieli tego że komuś PD nie nalicza się poprawnie za misję i utknie^^ Ja miałem tak na 1lvl... zbudowałem chate drwala, nie otrzymałem PD zrobiłem relog i lipa Dostałem już z automatu drugą misję z budowaniem tartaku który jednak jest od 2lvl a że nie dostałem PD za pierwszą misje nadal miałem 1lvl. Podpowiem Ci że lepiej załóż nowe konto i graj na nowym bo 3 dni czekam na odp supportu odnośnie innego BUGA i dupa. Support nieudolny nawet nie umie pomóc graczą więc zapomni że w tydzień twój problem rozwiązany zostanie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ok. dzięki za odpowiedź, tez własnie zastanawiałem sie nad tym żeby założyc nowe konto

Uprawnienia umieszczania postów