Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Atak na obóz bandytów

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Atak na obóz bandytów

Witam.

Dziś chciałem powalczyć zrobiłem sobie 5 rekrutów wysłałem na obóz bandytów (6 łotrzyków) - przegrałem - mówię OK!. Zrobiłem znów 4 zaatakowałem 3 łotrzyków - WYGRAŁEM 0 straconych mówię git!. Atakuje znów to miejsce wcześniejsze i znów przegrałem ... co jest ?

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    przed walka przeprowadź symulacje
    http://hallophp.de/dso_kampfsimulator/pl/
    bedziesz wiedział czego mniej wiecej sie spodziewac

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Przeprowadziłem na samym początku... wyszło, że 3 max zginie... zabiło wszystkich już po 1 rundzie miałem 1go tak więc tutaj chyba jest jakiś błąd... czy miał ktoś podobny problem ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ja tam wysłałem swoją małą armię na jedną wioskę, ale mój generał najpierw wybrał się do innego obozu (bliższego), następnie dostałem komunikat, że generał został przechwycony, a później poszedł do obozu bandytów wskazanego pierwotnie. Wygrał obie bitwy, ale dziwi mnie jego samowolka
    Dziś przy budowie kamieniarza od marmuru przez kilka ładnych chwil miałem 2428% budowanego obiektu
    Ostatnio edytowane przez Bronus ; 04.03.2012 o 23:24 Powód: literówki
    Wyzwolony - dobry kalendarz jest dobry na wszystko
    Teraz będę miał więcej czasu na przyjemności.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    u mnie podobnie byla samowolka generala poszedl do blirzszego obozy bandytow z tym ze prtzegral zamiast walczyc z 3 lotrzykami wybral 20

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    to nie jest samowolka tylko przechwycenie przez wrogi oboz. kazdy oboz ma pole przechwytu podswietlony na czerwono po kliknieciu na ten ze oboz

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    2428%, po odświeżeniu strony powinno wrócić do normy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Czasami tak się dzieje z generałem, ale to trzeba dobrze go poprowadzić, żeby ominąć za "groźne" osady.
    A jedyną przydatną radą jak pokonac bandytów jest stworzenie wojska o kilka jednostek większego niż osada, na którą napadamy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Każdy obóz ma swój zasięg, jeżeli wejdziesz w ten zasięg zostaniesz zaatakowany, Przestaw garnizon żeby wybrać drogę niekolidującą z innymi obozami(tymi które chcesz pominąć). I po problemie

Odkrywca Awatar Idho
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Zawsze istnieje opcja odwrotu, przypuśćmy że na pewno zostanie nasz generał przechwycony, więc aby nie dopuścić do 2 walk z rzędu, po pierwszej walce wciskamy odwrót. Istnieje też opcja aby zniszczyć tylko siedzibę, z pozostałych dostaniemy także PD, ale trzeba brać pod uwagę obszary wpływów poszczególnych obozów.

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów