Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Mury i sąsiedzi..

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Mury i sąsiedzi..

Witam dziś piszę ten temat ponieważ myślę że mury obronne powinny być nie tylko za klejnoty, ale także można zrobić drewniany mur(z desek) i mur z kamienian z (kamienia) albo z marmuru
    A przyda się to nie tylko do wygląd ale także by mogli dodać drogi morskie budowanie portów i właśnie dobry pomysł z tymi wyspami bo by można walczyć o swoje i zdobywać i mogli by dodać w tedy ochronę początkową na przykład 1miesiąc

Edit@
    Mogli by też dodać wyspy (na które trzeba dopłynąć okrętem handlowym) które do nikogo nie należą tylko np: da się tam kupić zamiast naszego chodnika chodnik z bali albo coś w tym stylu.
    Tak jak wspomniałem mogły by być okręt wojenne(to przejmowania wysp), okręty handlowe(wyżej wymienione), okręty zwiadowcze(badają i przemieżają mgłę nad wodą
    Ostatnio edytowane przez DjMixx ; 25.02.2012 o 21:24

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    nie ma murów obronnych (bo nikt nas nie może atakować), za klejnoty dostępne są mury ozdobne.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Wiem ale jakby mogli doczytaj do końca

Babelek
    Popieram. Gra na zamknietej wyspie szybko sie znudzi i nie bedzie atrakcyjna. W takich grach to zawsze cos dobrego to za pieniadze, a moze dacie ludziom troche zabawy, niech sobie buduja ladne swoje krolestwa \. Jak nie ma tego w zyciu to moze w realu.

Uprawnienia umieszczania postów