Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Budowa

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Budowa

Brakuje budowy w miejscu scietych drzew,mialem dosc dluga przerwe ,gralem w czesci I-III i tam byla taka mozliwosc.Mysle ze to powinno wrocic bo czasem naprawde ciezko wygospodarowac miejsce pod budowe.
    Druga sprawa ktora powinna sie pojawic to mozliwosc odwolania tranzakcji w dowolnym czasie jesli druga strona nie odpowiada,4 godziny czekam na odpowiedz,materialy zawieszone i jestem kompletnie bez ruchu.
    Historia tranzakcji tez by byla mile widziana,wysylajac oferty do kilku osob czasem sie nie pamieta co poszlo i mozna sobie narobic klopotow,przez przypadek sprzedalem 1500 mieczy i teraz na nowo trzeba zapelniac magazyn.
    Licze ze powyzsze propozycje zostana zastosowane bo sa to rzeczy ktore bardzo pomoga w grze
    Ostatnio edytowane przez Jaro82 ; 19.02.2012 o 05:57

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    co do transakcji to zamiast odwoływania jeszcze lepsze byłaby jej natychmiastowa akceptacja, bo w końcu jak ktoś coś wystawia na market to z zamiarem sprzedaży nie? Po co ma to dwa razy akceptować. Pozbylibyśmy się w ten sposób oszustów (którzy se zwalniają miejsce w magazynach w ten sposób) i żartownisi (o których mówi kolega wyżej - wystawiają ofertę a potem przez 8 godzin zamrażają towary kupca tylko po to by odrzucić na koniec). Bo to już na prawdę denerwuje

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    1) Starajmy się pisac takie rzeczy w osobnych postach z dobrym oznakowaniem, by nie było śmietniku w tematach.
    2) Też chciałbym by można było budować na drzewach, budowa moglaby automatycznie "karczować" las, a leśnik zasadzałby w wolnych miejscach, jak to jest normalnie :P
    3) Tak, anulowanie transakcji jak druga osoba długo nie odpowiada powinna być. Jednak nie zgodzę się z postem spyderek'a, gdyż automatyczne akceptowanie uniemożliwia nam kontrole tego w jakich ilościach sprzedajemy. Ponieważ, ktoś ma 2000 danego surowca, a chce sprzedać tylko 1000 z tego, jak da 400 tego surowca, za XXX innego, to może się zdarzyć, że kupi to jedna osoba, a może się zdarzyć, że kupi to pięć osób i tak jesteśmy w czarnej (_,_). Nie mówiąc o tym, że czasem można dodac przez PRZYPADEK oferte z błędem, która nawet po anulowaniu może być u kogoś w oknie i w kilka chwil można byłoby mieć wyzerowany magazyn. Już mi pare razy sie zdarzyło, że propozycje transakcji przyszły mi grubo po tym, jak wystawiałem je do sklepu. Ktoś nie odświeżał to widział (choć akurat nie narzekałem), ale w takich sytuacjach nie zawsze "sprzedający" jest przy kompie.

Edit: I fakt, historia transakcji jako osobna skrzynka z fajna tabelka, a nie, że wszystkie wiadomości spamują tą sama koperta byłaby w porządku.

Uprawnienia umieszczania postów