Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Problem z zalogowaniem się na konto :(

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Problem z zalogowaniem się na konto :(

Witam...
    Mam problem z zalogowaniem się na moje konto "ncdjs" wpisując nazwę wyskakuje mi że nie ma takiego użytkownika :/ w i mail to samo.... także lipa z przypomnieniem hasła Żeby cokolwiek napisać na forum czy PW musiałem stworzyć nowe konto... Mogę się wylogować zalogować na te nowe konto ale na stare nie... nie chce obecnego konta bo na starym mam 22 lvl.. pomocy....

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mam podobny problem gdy chce się zalogować występuje błąd przy przypomnieniu hasła to samo ale jak biorę loguj za pomocą facebook to wszystko działa normalnie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja mam podobny problem, z tym, że nie mogę się wogóle zalogować za każdym razem muszę zrobić opcję przypomnij hasło, dostaje linka na maila, klikam, zmieniam hasło(na to samo nawet, lub inne różnie próbowałem), po czym mogę się zalogować, niestety po wylogowaniu sytuacja się powtarza

Uprawnienia umieszczania postów