Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Kolejka dziwnie działa

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Kolejka dziwnie działa

Kolejka budowania ma problemy z nadążaniem za grą. Długo się odświeża po jakiejś zmianie - od kilku sekund do kilkunastu. Czasem wcale się nie odświeża. Po dodaniu nowego budynku albo po anulowaniu budowy nie pojawia się on lub nie znika. Raz miałem sytuację, że dodałem budynek do budowy i pojawił się w kolejce, drugi się nie pojawił i trzeci znów normalnie się pojawił. Na planszy były 3 budowy, a w kolejce dwie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dzisiaj od rana jest jeszcze gorzej. Kolejka gubi budynki. Mogę dodawać po 5 razy i znika. Jeden czasem zostaje, dwa rzadziej. 3 od rana jeszcze się nie utrzymały. Wylogowanie i czyszczenie ciastek nie pomaga. Proszę o pomoc.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Też miałem podobnie. Budynki znikają z kolejki, potem się pojawiają i znów siępojawiają.

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    bug ktory trza naprawic. tez tak mam czesto

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mi przez ostatnie 2 dni tak działała kolejka. A surowce zabierało...

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jeżeli budowa się nie rozpocznie, to surowców nie zabiera...

Natomiast jeżeli chodzi o częstsze odświeżanie - obawiam się, że niewiele da się zrobić w tym zakresie. Przyspieszenie (zmniejszenie) tego okresu mogłoby sprawić, że gra działa mniej stabilnie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Przyłączam się. Trzeci budynek w kolejce znika po krótkim czasie. Tak więc w moim przypadku kolejka obejmuje 2 miejsca Wylogowywałem się kilka razy i nic, dalej to samo.

Uprawnienia umieszczania postów