Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Problem z wczytywaniem strony głównej -> nie da się wejść do gry.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Problem z wczytywaniem strony głównej -> nie da się wejść do gry.

Witam, dzisiaj (31.01.2012) od rana nie mogłem wczytać strony www.thesettlersonline.pl. Strona się wczytywała kilka minut, nie kompletna oraz w formie jakbym miał łącze internetowe szybkości 1kb/s... bez grafiki, wszystko w pionie itp.. po prostu się nie wczytywała. Zaznaczę, że wczoraj było bez problemów a i dzisiaj wszytko inne działa (WoW, inne strony www).
    Czyściłem pamięć przeglądarki, sprawdzałem na innych i dalej nic.
    Na angielskim forum ktoś miał ten sam problem (nie tylko on bo dużo tam było takich zgłoszeń) i w końcu doczytałem, by zmienić DNS na łączu na 8.8.8.8 i 8.8.4.4
    Rozwiązało to mój problem ale pytam się, dlaczego taki problem się pojawił? Wczoraj było ok a nagle dzisiaj nie? Dziwne. Może to komuś pomoże w podobnej sytuacji i posłuży programistom odnieść się do sprawy.
    Ostatnio edytowane przez Demon_adas ; 31.01.2012 o 10:22

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    U mnie też było to samo. Podmiana DNS poskutkowała, jednak przydało by się to naprawić...

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Problem nie powinien już występować. Zmiany wprowadzone na serwerach DNS rozchodzą się nawet do 24 godzin.

Uprawnienia umieszczania postów