Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Problemy z serwerem?

Początkujący Osadnik Awatar Saakaszwili
    Serwer
    Nowa Ziemia

Problemy z serwerem?

Witam. Od rana nie moge sie zalogowac. Mianowicie w koło jest informacja "Niestety nie udało się połączyć z serwerem" czy wszyscy mają dzisiaj podobny problem?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja też mam ten problem, właśnie znalazłem na facebook że przerwa techniczna
    Ostatnio edytowane przez mafi88PL ; 02.02.2012 o 12:08

Sev4e
    ...a może z łaskawości możecie czytać stronę główną? Przerwa konserwacyjna jest od 9:00 do ok. 13:30. Zawsze w czwartek.

Początkujący Osadnik Awatar Saakaszwili
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Teraz zobaczyłem ta informacje w czesniej jej nie bylo. YYy gram 5 dzien?

Sev4e
    ...wcześniej jej nie było? Widnieje tam od wczoraj...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Sev4e Zobacz posta
    ...a może z łaskawości możecie czytać stronę główną? Przerwa konserwacyjna jest od 9:00 do ok. 13:30. Zawsze w czwartek.
    ...wcześniej jej nie było? Widnieje tam od wczoraj...
    i po co bulgoczesz jeśli znasz odpowiedź na zadane pytanie to ją podaj a jeśli masz zamiar nabijać sobie posty, mądrować się a nie odpowiadać na pytania to dla ciebie jest specjalnie utworzony dział Off-topic.

Sev4e
    Cytat Zamieszczone przez Currara Zobacz posta
    i po co bulgoczesz jeśli znasz odpowiedź na zadane pytanie to ją podaj a jeśli masz zamiar nabijać sobie posty, mądrować się a nie odpowiadać na pytania to dla ciebie jest specjalnie utworzony dział Off-topic.
    No widzisz... Twoja odpowiedź to jest tylko off-top. Poza tym to chyba logiczne, że się wkurzam - na cholewkę zakładać nowy temat na forum, nim się jeszcze nie spojrzało na stronę główną?
    Co do tematu - zamknąłem wątek. Trwa przerwa konserwacyjna jak w każdy czwartek od 9:00 do 13:30. Teraz chyba jedyna robota w tym temacie została dla moderatora (i polać mu, jak zamknie ten temat szybko).

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Saakaszwili Zobacz posta
    Teraz zobaczyłem ta informacje w czesniej jej nie bylo. YYy gram 5 dzien?
    ja gram 3 dni i widziałem
    dodatkowo pojawiły się wczoraj przypomnienia na zakładce pomoc w "czacie"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    No widzisz... Twoja odpowiedź to jest tylko off-top. Poza tym to chyba logiczne, że się wkurzam - na cholewkę zakładać nowy temat na forum, nim się jeszcze nie spojrzało na stronę główną?
    Co do tematu - zamknąłem wątek. Trwa przerwa konserwacyjna jak w każdy czwartek od 9:00 do 13:30. Teraz chyba jedyna robota w tym temacie została dla moderatora (i polać mu, jak zamknie ten temat szybko).
    To że się wkurzyłeś nie zmieni tego, że ktoś temat założył i wystarczyło odpowiedzieć "Jest przerwa techniczna do 13:30" a nie rozwijać o kolejne niepotrzebne wypowiedzi

Uprawnienia umieszczania postów