Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Porada dnia

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Porada dnia

Może tylko nie widzę takiej opcji, więc jeżeli tak to przepraszam. W każdym razie dobrze byłoby dać możliwość wyłączenia "Porady dnia", tak aby nie wyskakiwała przy każdym logowaniu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A ja chciałbym móc przeczytać na spokojnie owe porady czy jest taka możliwość?

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    jak się logujecie i macie pierwsze okienko na środku gdzie trzeba kliknąć "Ok" to na górze tego okienka są wyświetlane.

skoro już o nich mowa zastanawia mnie tekst: "Wyślij geologa nim skończą się zasoby w Twojej kopalni aby uniknąć jej zniszczenia" - coś takiego, co ciekawe ani razu mi nie dodało zasobów do kopalni ani na serwerze UK ani tu, czy kopalnia pracowała i było 5 szt rudy czy na 1 szt ostatniej zastopowana, geolog nie znajdował mi nowych zasobów. więc albo jest to do poprawy albo zdanie do wykasowania, wolałbym poprawę tego "błędu" - wiadomo, oszczędności

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Tak wiem gdzie są one wyświetlane.
    Ale mi chodzi, żeby otworzyć jakiś plik txt czy na stronie gdzieś przeczytać listę tych porad a nie ślęczeć nad okienkiem startowym i czytać przy czym nie mogąc tego w tej samej chwili ewentualnie przetestować.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    czyż gra nie byłaby nudna gdybyśmy wszystko wiedzieli już na samym początku? odrobinkę pomyślunku panowie

Uprawnienia umieszczania postów