Dodanie opcji wystawiania na dłużej niż 10min (10min,30min,godzina)
Dodanie opcji wystawiania powiedzmy 2 rodzajów materiału
Dodanie opcji wystawiania na dłużej niż 10min (10min,30min,godzina)
Dodanie opcji wystawiania powiedzmy 2 rodzajów materiału
Przydała by się taka opcja 10 minut to stanowczo za mało.
tym bardziej ze trzeba siedzieć i zatwierdzać oferty zrobili by dodatkowe opcje wystawiasz powiedzmy 3 pakiety po 200szt piwa na targu kupują 3 1 osoby i oferta automatycznie znika z targowiska nie jak dotychczas ze wystawiłeś 400 wegla bo tylko tyle miałeś w magazynie a ofert masz 30![]()
może nie wzięli tego nawet pod uwagę dlatego ale myślę ze taka opcja była by dobrym rozwiązaniem dla wszystkich![]()
Nie pozostaje mi nic innego jak tylko odesłać do Pamiętnika dewelopera - proszę zwrócić uwagę na punkt "Nowy system handlu". ^^
Nowy system handlu
Obecny system odpowiedzialny za handel zostanie zmieniony. Przeniesiemy go z menu czatu w inne miejsce - do większego okna. Dzięki temu dostępny będzie wygodniejszy podgląd oraz więcej możliwości (np. lepsze możliwości sortowania/filtrowania ofert handlowych). Dodatkowo, ilości ograniczające handel zostaną zwiększone.
zostaną zwiększone ilości ograniczające handel ale jakie ilości?? o to biega czasowe czy ilości towaru pod tą wypowiedzią może być to ze zostanie zwiększone o 1 min
dlatego podałem propozycje 10,30 godzina itp
Myślę, że wydłużenie czasu np. do 1 godziny nie było by dobrym pomysłem.
Prosty przykład: masz 1000 jednostek Kamienia na sprzedaż, wystawiasz ofertę: 400x Kamień za 30x Moneta.
Wystarczy, że tylko dwie osoby zaakceptują powyższy handel, a Ty już nie będziesz w stanie "obsłużyć" kolejnych zapytań o wymianę i będziesz musiał albo blokować surowce innych osób albo je odrzucać. Warto pamiętać też o tym, że im więcej osób gra na serwerze, tym większa ilość zainteresowanych dobrą ofertą.