Buduję co chwila kopalnie, różne, z różnych kategorii. Wcześniej budowałem studnie, pola...Co chwila zmieniam zakładki budowli.
Może warto zrobić zakładkę budowli ulubionych? Dodawać do niej ten budynek, który się chce?
Tak
Nie
Buduję co chwila kopalnie, różne, z różnych kategorii. Wcześniej budowałem studnie, pola...Co chwila zmieniam zakładki budowli.
Może warto zrobić zakładkę budowli ulubionych? Dodawać do niej ten budynek, który się chce?
Ostatnio edytowane przez stoowa82 ; 03.06.2017 o 14:49
Witam!
Ciekawe co na to inni gracze?
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Z leniami nie rozmawiamy![]()
ja proponuje zeby w tej zakladce od razu byl przycisk 'buduj wszystko' i zeby pod razu zostalo wybudowane max tych budynkow az do wyczerpania miejsca pod budowe
ps. a do tego poprosze cole i frytki
gra to przyjemnosc, ale kulturka musi byc;
moze bywam brutalny, ale za to szczery
Niby ciekawa opcja ale tylko na początek gry, później zupełnie nieprzydatna. Potem jedynie co stawiamy to ewentualnie kopalnie miedzi, żelaza czy węgla. Reszta jest budowana tak rzadko, że nie ma nawet sensu dodawać osobnej zakładki bo jedynym ograniczeniem jest kolejka budowania a nie ciągłe przeklikiwanie menu budowy. Myślę, że lepiej byłoby, gdyby programiści zajęliby wprowadzeniem ulepszeń, które pomogą graczom na każdym lvl, a nie tylko tym, którzy dopiero zaczęli grę. A jak wiemy czas i możliwości programistów są ograniczone, więc lepiej je wykorzystać w najlepszy możliwy sposób.
Znów programiści...
Odpuszczam temat, proszę o usunięcie lub do archiwum.
Witam.
Zgodnie z życzeniem - zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Victoria