Witam serdecznie rozpocząłem grę przez steam - grając dowiedziałem się że wszyscy gracze otrzymują specjalne kody z newslettera mailowo dające bonusy w grze. Ja nic nie otrzymywałem. Skontaktowałem się z supportem Uplay - niestety odesłali mnie do support settlers online - ok przesłałem tam zgłoszenie - a oni tak prostą sprawę do załatwienia - olali z góry na dół ponieważ obsługują osoby które zarejestrowały się przez przeglądarkę (nie przez steam chociaż to także przeglądarka - z największą ilością graczy).
Wniosek grasz przez steam nie ma dla Ciebie supportu.
Czy to jest ok?
Prosta sprawa - wydawałaby się do rozwiązania - support powinien zapytać czy zgadzam się na dopisanie do newslettera i dopisać mnie ręcznie do takiej listy - ewentualnie zadośćuczynić nie otrzymane już dwa kolejne kody jakimś kodem wyrównującym - kosztów z tego tytułu nie poniosą bo kod wysłany mailowo daje wirtualny bonus.
Trwało by to krócej niż (już) kilkukrotne mailowanie w sprawie problemu ale nie zrobienie z nim zupełnie nic.
Proszę w takim razie w tym miejscu o wsparcie graczy - czy mogą wyrażając swoje zdanie sprawić aby ktoś odpowiedzialny z supportu gry czytając ten post mógł normalnie podejść do sprawy i rozwiązać taki trywialny problem steamowego gracza settlersonline.
Być może gdy zbierze się w tym poście wystarczająco dużo popierających wpisów support zadziała i rozwiąże jakoś ten problem nie równego traktowania graczy.
Dla takiej osoby podaję numer sprawy:
[Ticket#PL-2015102711000436] [NSP] F2P Support [UbisoftSupport Ticket: 02464472].
Dziękuję