Zobacz wyniki ankiety: Czy chciecie mieć ekologiczna wyspe

Głosujących
5. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak chcemy

0 0%
  • Nie

5 100.00%
  • niemam zdania

0 0%
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Ekologia

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra

Ekologia

Ekologia jak sam tytuł mówi bedzie wyspa teraz albo ekologiczna albo zniszczona przez gracza. chodzi mi oto że mamy huty różne one produkuja mam sztabki lub broń narzędzie ale oneprodukuja odpadki też w tym przypadku CO2 a przy farmach mamty całe pszenice a młyn przecierz tylko przyjmuje ziarna na mąke więc kłacza zostaja wykorzystane jako kompost do ulepszenia pola kopalnie wydobuja rude ale też moga natrafić na etalon lub jakoś ta substancja wybuchowa sie nazywałą ta substancja może wybuchnoć w kopalni miszczać kopalnie i okoliczny teran zapalić i otruć na bewień czas żeby temu zapowiedzieć można do kopalni specjaliste którego szkolimy w budynku z Różkarz a jak wybuchnie warto mieć zawsze przy kopalni strażaka skutki wybuchu to obniżenie produkcji przenicy i obniżenie jakość wydobycia rud w wszystkich koplniach jak jest wyspa nie ekologiczna to zmienia kolor na szaro ziemisty

na razie to wszytko bede na bierzenco dopisywał ale jak ktoś jeszcze do mojego pomysłu dopisze słowie nie obraża się
    Ostatnio edytowane przez wojtek91 ; 12.08.2016 o 10:09

Odkrywca Awatar Misiorww
    Serwer
    Nowa Ziemia
    wrócił wojtek
    1. brak znaków interpunkcyjnych
    2. niezrozumiały tekst
    3. błędy błędy błędy

3x Nie!
    Ostatnio edytowane przez Misiorww ; 12.08.2016 o 10:47
    "Everybody lies"

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    jest ankieta ja ją widze niewiem dlaczego wy nie widzicie
    Ostatnio edytowane przez wojtek91 ; 12.08.2016 o 10:44

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    uwaga dla tych którzy niewidzza tu ankiety to założyłęm drugi wotek o tym samym

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dzień dobry,

skoro wątek został powielony, to ten zamykam.

Pozdrawiam,
    Mod Dobrawa
    Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.

Uprawnienia umieszczania postów