Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: E-mail

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

Witam, mam problem ponieważ nie mogę potwierdzić e mail. Kliknąłem w link na poczcie, zalogowałem się do Ubisoft a w grze dalej mi pisze że nie aktywowany adres e mail, wie ktoś co robić?

Początkujący Osadnik Awatar ZamyślonyŻyd
    Serwer
    Złota Góra
    1. Wyloguj się kompletnie z gry/konta ubisoft/ konta settlers online przed próbą aktywacji. Wyczyść również ciasteczka lub wykonaj tę akcję na innej przeglądarce (Internet Ekslorer/Edge/Mozilla Firefox/Chrome);
    2. Sprawdź link w mailu, może być uszkodzony i nie zawierać wszystkich parametrów (link może być w pewnym momencie "złamany" do nowej linii). Tak się dzieje gdy używasz niestandardowego klienta poczty. W taki przypadku przekopiuj go w całości do paska adresu i usuń spacje które mogły powstać;
    3. Użyj innego adresu email, z innej domeny np. gmail;

Nie gwarantuję że to pomoże, możliwe że będziesz zmuszony skontaktować się z Pomocą Techniczną poprzez formularz na stronie logowania The Settlers Online (pozycja Pomoc/Wsparcie w menu po lewej)
    "Kiedy masz strzelać, strzelaj, nie gadaj"
    Polecam: Generator memów STEJK.ORG

Moderator Forum Awatar Uranos_old
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam,

W razie problemów, proszę o kontakt z Supportem, najlepiej bezpośrednio przez formularz kontaktowy pod adresem: http://www.thesettlersonline.pl/pl/pomoc-i-wsparcie

Pozdrawiam
    MOD_Uranos

Uprawnienia umieszczania postów