Witam.Po dzisiejszej konserwacji próbowałem pograć.Stawiając kopalnie miedzi wystąpił uszkodzony obszar.itd , itp - nie pierwszy raz w tej grze.
Witam.Po dzisiejszej konserwacji próbowałem pograć.Stawiając kopalnie miedzi wystąpił uszkodzony obszar.itd , itp - nie pierwszy raz w tej grze.
ja od rana nie mogę się zalogować najpierw przeciążony serwer a po konserwie uszkodzony obszar.
Dzisiaj od rana już działa.
Dzisiaj od rana to się tak muli wszystko że nie da się nawet znajdek zebrać z wyspy...
Wy się, możecie zalogować ja mam od godziny :
A czas eventu tika, na zakupy trzeba dość ostro cisnąć, a tu do gry sie nie da wejść, ciekawe kto mi to zrekompensuje... sypną max 10 pisanek i kanapkę na 6hNiestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum.
Pracujemy nad rozwiązaniem problemu.
Nie chcesz niczego przegapić?
Śledź nas dzięki usłudze Twitter i Facebook.
Zespół The Settlers Online![]()
11:15 - brak możliwości połączenie z grą...
Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum.
Pracujemy nad rozwiązaniem problemu.
Nie chcesz niczego przegapić?
Śledź nas dzięki usłudze Twitter i Facebook.
Zespół The Settlers Online
taaa...
PS.
11:20 - czyszczenie Cash pomogło - jak nigdy ;P
Ostatnio edytowane przez V4nD4r ; 26.03.2015 o 12:21
Moderatorze, jeśli kasujesz lub odrzucasz mój post, racz napisać wiadomość dlaczego.
Paluszki od tego ci nie uschną - gwarantuje.
nic nie działa od rana nie można się zalogować obszar uszkodzony a suport ma to w dupie i milczy normalka![]()
gra nie działa od rana "w tym obszarze wystąpił błąd, spróbuj ponownie" i tak sobie próbuje i już mnie ku...ica bierze
Witam,
w związku z brakiem zainteresowania wątkiem /ostatni wpis z 26.03.2015r./
temat zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Lete