Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: PVP niewypal i zamulacz

Początkujący Osadnik Awatar Kristofulus
    Serwer
    Kolonia

PVP niewypal i zamulacz

kazdy odwolanie generala od ataku konczy sie porazka i utrata wojska poniewaz zanim dojdzie sygnal do zamulonego serwera general atakuje oboz zamiast odwolac atak i wojsko idzie w piach nie mowiac juz o generale idzie do uspienia na 4h - moim zdaniem operacja pvp nie jest dopracowana i kompletnie nie oplacalna ---- czy macie zamiar cos z tym zrobic ? bo nie mam zamiaru czekac 4h po kazdym ataku az obudzi sie gienek - i to nie wazne ze mam 4 generalow i moge go budzic 4x bo z waszymi bledami powinna byc mozliwosc budzenia 20 x

Początkujący Osadnik Awatar Kristofulus
    Serwer
    Kolonia
    noo ataki wycofane nie wycofaly sie, gienki padly zanim sie obudzily przygoda wygasla i cale zasoby w plecy caly misterny plan w piz ..... i po co jakies pvp jak nie da sie w to grac - zatrudnijcie jakis konkretnych informatykow a nie pobraliscie pajace i nie potrafia nic dobrze zrobic ......... teraz moze mam za klejnoty kupic zasoby i dalej probowac ?????

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    Chyba zapomniałeś się wylogować ...

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Albo nie wie ze posty można edytowac... na innych forach sie banuje za cos takiego, tutaj można wszystko

Uprawnienia umieszczania postów