Zobacz wyniki ankiety: Co sądzisz o pomyśle?

Głosujących
30. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • owszem, jestem za

26 86.67%
  • nie, raczej nieprzydatne

4 13.33%
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Anulowanie zaproszeń do przygody i ofert sprzedaży

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia

Anulowanie zaproszeń do przygody i ofert sprzedaży

Wysyłając zaproszenie do przygody lub ofertę sprzedaży do innego gracza w wiadomościach wysłanych pojawia się odpowiednia informacja.
    Myślę, że niezłym rozwiązaniem byłaby by możliwość anulowania zaproszenia lub ofki przez wysyłającego.
    Niejednemu z nas (i niejednej) zdarzyło się przez pomyłkę wysłać ofkę lub zaproszenie niewłaściwej osobie lub po wysłaniu zaproszenia taka osoba z różnych powodów znika z gry a my zostajemy z ręką w nocniku
    Takie rozwiązanie pomogłoby nam w przypadku tego typu kłopotów.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja bym jeszcze dodał opcje rezygnacji z przygody kooperacyjnej. Na pewno nie jednemu zdarzyło się zostać zaproszony do takiej przygody gdzie ktoś po prostu znikł i nie można było zakończyć. Najgorsze jak zniknie ten który odpalił bo nikt nawet nie może anulować.

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    No jestem jak najbardziej za. Z ofertą handlową to w sumie nigdy nie miałam większych kłopotów, bo zawsze mogłam poczekać te kilka godzin na powrót, ale w przypadku przygody czekanie godzinami potrafi bardzo zirytować. Popieram też wniosek Agebu rezygnacji z przygody kooperacyjnej.

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    + komponent UI w 'Details' przygody z normalnym przyciskiem 'Cancel' by wystarczyl
    + i do tego deaktywowanie przycisku przez pierwsze 5-10 min (z widocznym timerem) od wyslania zaproszenia zeby uniknac mozliwosci wywalenia kogos kto zaplacil za lootspot

Implementacja tego nie powinna byc skomplikowana, miejmy nadzieje ze nie przerosnie mozliwosci BB.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Lipek
    Cytat Zamieszczone przez sparkz Zobacz posta
    + komponent UI w 'Details' przygody z normalnym przyciskiem 'Cancel' by wystarczyl
    + i do tego deaktywowanie przycisku przez pierwsze 5-10 min (z widocznym timerem) od wyslania zaproszenia zeby uniknac mozliwosci wywalenia kogos kto zaplacil za lootspot

Implementacja tego nie powinna byc skomplikowana, miejmy nadzieje ze nie przerosnie mozliwosci BB.
    HAHAHAHAHA !!! Dobre

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Chm a coś co robili ich nie przerosło? Przypomnijcie mi, bo żadna zmiana bez błędów mi nie przychodzi do głowy
    )

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Milady84 Zobacz posta
    Chm a coś co robili ich nie przerosło? Przypomnijcie mi, bo żadna zmiana bez błędów mi nie przychodzi do głowy
    )
    Randomizer do znajdek na wyspie. Genialny fragmencik kodu. Odkąd są znajdki nikomu nie udało się rozkminić co, gdzie i w jakiej ilości się pojawi na wyspie Oczywiście pomijam tu narzędzia do wyszukiwania znajdek.

Moderator Forum Awatar Uranos_old
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam,

z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 07.11.2014 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.

Pozdrawiam,
    MOD_Uranos

Uprawnienia umieszczania postów