Zobacz wyniki ankiety: Czy chcesz mieć możliwość kolejkowania produkcji manuskryptów w introligatorni

Głosujących
35. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

33 94.29%
  • Nie

2 5.71%
Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Ankieta: kolejka produkcji w introligatorni

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

Ankieta: kolejka produkcji w introligatorni

Witam,

Temat pojawia się w różnych wątkach na forum co jakiś czas. Piszę ten post by ponownie zwrócić uwagę na ten problem. Mamy coraz więcej odkrywców, zapowiadane zmiany w systemie walki wprowadzą drzewko umiejętności dla wojowników. I wszystko fajnie, ale jak nadgonić z produkcją manuskryptów? Niby mam introligatornię na 5 poziomie, z premią produkuje się podstawowy manuskrypt w 6 godzin, ale co z tego, skoro jestem zwykle raz do dwóch razy dziennie na chwilę. Koniec końców wydajność introligatorni 5 i 1 poziomu nie różnią się, o ile nie siedzisz cały czas w grze, żeby klikać kolejną książkę.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez Harthon Zobacz posta
    Witam,

Temat pojawia się w różnych wątkach na forum co jakiś czas. Piszę ten post by ponownie zwrócić uwagę na ten problem. Mamy coraz więcej odkrywców, zapowiadane zmiany w systemie walki wprowadzą drzewko umiejętności dla wojowników. I wszystko fajnie, ale jak nadgonić z produkcją manuskryptów? Niby mam introligatornię na 5 poziomie, z premią produkuje się podstawowy manuskrypt w 6 godzin, ale co z tego, skoro jestem zwykle raz do dwóch razy dziennie na chwilę. Koniec końców wydajność introligatorni 5 i 1 poziomu nie różnią się, o ile nie siedzisz cały czas w grze, żeby klikać kolejną książkę.
    Brak ankiety, a według mnie podaruj sobie ją bo nigdy takiej kolejki w tej grze nie będzie. Jest opcja przyspieszenia za klejnoty. Poza tym masz opcję zdobywania książek w przygodzie Powrót do azylu bandytów. Są tacy co mają wszystkich odkrywców z geologami włącznie na maksa wyszkolonymi - więc można ? Można
    Ostatnio edytowane przez silu700 ; 03.09.2014 o 20:51

Uprawnienia umieszczania postów