Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Problem z zaliczeniem zadania "mecz towarzyski"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Problem z zaliczeniem zadania "mecz towarzyski"

Jak w temacie ukończyłem ten mecz jakies 3-4 dni temu i wciaz nie zaliczylo mi zadania "dokoncz mecz towarzyski" co zrobic czy juz nie zaliczy ? troche szkoda 110 futbolówek bo pozostałem zadania z eventu mam juz zaliczone

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    U mnie to samo. Zgłosiłem do suportu, trzeci dzień bez odpowiedzi

stalko01
    Tutaj podobnie, tyle że z pierwszym grupowym. Problem zgłoszony wczoraj. Jak na razie brak odpowiedzi.

Lipek
    Mecz towarzyski zakończony, zadanie nie zaliczone. Niech żyje BB!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Podobnie jak wyzej, 1 mecz fazy grupowej zaliczony, ale zadanie nie zaliczone... szkoda, ze nie mozna kupic i jeszcze raz zrobic...support dowiedzial sie, ale nie reaguje...

Początkujący Osadnik Awatar FumaPL
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja mam tak ze mam otwarty mecz towarzyski a nie zaliczylo zadania ze mam go otwartego i nie mam kolejnych zadan w zwiazku z tym a support analizuje od kilku dni sytuacje.

BB XAAR ruszcie sie wreszcie do roboty.

Początkujący Osadnik Awatar FumaPL
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ręce opadają. Mam odpalony mecz towarzyski już po naprawie eventu. Nie zaliczyło mi zadania : PIERWSZY GWIZDEK , które to zadanie polega na rozpoczęciu meczu towarzyskiego.

Od początku Ewentu tłumaczę to suportowi i oto co dostaje po ilus już tam mailach ( MOD w deklu mam to ze niby nie można od suportu upubliczniać odpowiedzi - odpowiedź swiadczy o poziomie suportu )

Witaj FumaPL,

Przepraszam najmocniej za mające miejsce w Twojej rozgrywce utrudnienia.

Uprzejmie informuję, iż jak wynika z danych zawartych w naszym systemie, masz możliwość wykonywania zadań z wydarzeniem "Mistrzostwa świata w piłce nożnej".

W razie dalszych pytań bądź wątpliwości, proszę o kontakt.

Pozdrawiamy,
    Zespół The Settlers Online

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Ciekawe w jaki sposób bez zakończenia meczu towarzyskiego przejść do fazy grupowej. Mam to samo. Napisałbym bardziej dosadnie co myślę o supporcie - ale określę to tak: Ale mądrale w tym supporcie... Jak tak dalej pójdzie to sami będą sobie grać.

Początkujący Osadnik Awatar rambios
    Serwer
    Kolonia
    Również mam problem z meczem towarzyskim tak jak Wy. nie pisze do supportu bo po co. powinni dać kod wszystkim na mecz towarzyski trudne takie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Ja pisałem...4 dni temu i mają mnie w dupie...jak wyżej problem z towarzyskim,z tym że mi nie zaliczyło "wygraj mecz towarzyski " mimo że go ukończyłem to nadal wisi w księdze jako nie wykonane.Tak się szanuje graczy.Powodzenia
    Ostatnio edytowane przez darnan ; 17.06.2014 o 23:24

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów