Witam.
Po zakończeniu meczu towarzyskiego nie mogę rozpocząć nowej przygody, pisze, że osiągnąłem limit równoczesnych przygód, chociaż nie mam żadnej uruchomionej?
Relog nie pomógł. Czy wie ktoś co z tym fantem zrobić?
Witam.
Po zakończeniu meczu towarzyskiego nie mogę rozpocząć nowej przygody, pisze, że osiągnąłem limit równoczesnych przygód, chociaż nie mam żadnej uruchomionej?
Relog nie pomógł. Czy wie ktoś co z tym fantem zrobić?
i ja mam taki sam problem![]()
relog nie pomaga
Mimo ukończenia pierwszego meczu zadanie(pierwszy gwizdek) jest ciągle otwarte i blokuje następne przygody.Może ktoś wie jak to obejść
Mam taki sam problem, rozpocząłem przygode mecz towarzyski zanim dostałem zadanie pierwszy gwizdek. Teraz zadanie mam cały czas nieukończone a przygode juz zakonczonastraszna lipa
U mnie tak samo nie mogę ukończyć zadania "rozpocznij mecz" oraz "otwórz okno wydarzenia" - totalna lipa z tym eventem
cóż polecam wejść na przygodę poprzez księgę zadań wtedy tamten mecz się anuluje niestety wraca do księgi zadań po relogu i ponownie trzeba wejść by się anulował itd.
Nie mogę rozpocząć przygody "Łowca Nagród", po prostu znak "ptaszka" nie jest aktywny, nie mogę nijak rozpocząć:/ a nic mi nie pisze czy za dużo mam aktywnych przygód. Dziś dopiero zacząłem mecz pierwszy fazy grupowej a z niejasnych przyczyn-mecz towarzyski ciągle jest aktywny(już go wygrałem), jak próbuje weń wejść wyskakuje, że mapa wygasła ale zadanie ciągle widnieje?????
hiena, to nie problem lvl'a .. ja mam 50 a tez nie moge odpalić nowej przygody.