Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś przeciwko wprowadzeniu zmian w używaniu Mikstur i Wsparcia w trakcie Przyg

Głosujących
63. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • tak

50 79.37%
  • nie

10 15.87%
  • jest mi to obojętne

3 4.76%
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Nowe zasady używania Mikstur

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Nowe zasady używania Mikstur

Czy jesteś przeciwko wprowadzeniu zmian w systemie używania Mikstur i Wsparcia w Przygodach ?

Odkrywca Awatar Angelkaxd
    Serwer
    Kolonia
    juz jest ten watek, wiec po co kolejny?

Zapoznaj się z ofertą naszej gildii.
    WYMAGANIA: aktywność i wykonywanie codziennych zadań gildi
    i

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    z prostego powodu. Tamta ankieta jest nieczytelna! Ludzie nie do końca wiedzą o co chodzi.

Odkrywca Awatar Angelkaxd
    Serwer
    Kolonia
    No zobaczymy jak tu wyjdzie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    To nie jest żaden konkurs ani nic podobnego... ( jak zapewne zobaczysz, to jestem w grze od 15.08.2012 i opublikowałem całe 9 postów ... ) Po prostu tam, jak poczytasz komentarze, to pytanie było skomplikowane i proszono o prostą aknietę. Więc ja tylko dołączam do poprzedniego wątku, z szacunkiem dla autora . Tam nie można dodać drugiej ankiety, a pytanie podpowiedziane przez innych graczy wydaje się proste i konkretne.
    No i chodzi przecież o wspólną sprawę.

Odkrywca Awatar Idho
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Nie... tak jak we wcześniejszym wątku?:>

btw. co to przyg ?:P

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Tak jestem przeciwko, wszystko już w zasadzie zostało powiedziane w poprzednim wątku.

Odkrywca Awatar thordis
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Było jeszcze dodać dokładne wyjasnienie co jaka opcja oznacza, tak na wszelki wypadek.
    "w związku ze zgłoszonymi przez Was utrudnieniami jeszcze dziś nastąpi krótka przerwa techniczna:
    Start: teraz"
    "Generał Major NIE WALCZY, służy jedynie do transportu wojsk."
    "W przypadku liczby 88 cenzura wiąże się z tym, iż liczba ta jest często stosowana jako zamiennik HH, będącego skrótem od "Heil Hitler"."

Początkujący Osadnik Awatar Gliwice-Sikornik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    J/w
    Pozdrawiam,
    Gliwice-Sikornik

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Tak, jestem i będę przeciwko tej poprawce.
    Nie mam pojęcia, dlaczego jest wprowadzana, przecież kufle i tak można kupić raptem 3 na tydzień, co nie starczy nawet na 1 przygodę Mroczne Bractwo.
    A doprawdy nie wszyscy gracze mają po 100 i więcej przygód KZE.
    Przeważnie do Jednego MB zbiera się 3 graczy, każdy z kuflem czy dwoma i paroma strzelbami, można zauważyć, że ilość lootów z Mb sprzedawanych na handlu nie zwiększyła się jakoś przesadnie.
    Przygoda bez kufli i strzelb była droga (1000 koni na straty) i mało kto ją robił, teraz przydaje się np. do szybkiego wykonania zadania gildyjnego, co moim zdaniem jest raczej pozytywne.
    Jeżeli usunie się tę możliwość. to co właściwie kupować za star coinsy? 100 klejnotów raz na tydzień? 1 dzień premium?
    Wydawało mi się, że star coinsy powstały po to, żeby zachęcić graczy z 50 levelem do robienia przygód i w ogóle wchodzenia na grę. Widocznie polityka firmy się zmieniła.
    Jeżeli musicie koniecznie zmieniać ten mało szkodliwy sposób wykorzystywania strzelb i kufelków, to wprowadźcie zamiast coś atrakcyjnego dla graczy, którzy wbili tę 50-kę.

Pozdrawiam
    petra1246

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów