Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Nowy bug - koszary

Osadnik Awatar Dragonsmile
    Serwer
    Kolonia

Nowy bug - koszary

Witam
    Dzisiaj o poranku zostałam zaskoczona nowym bugiem. Konserwa była w czwartek, wiec spodziewałam się, że już wszystkie błędy odkryłam i nic nowego mnie nie spotka. Ale miałam olbrzymie szczęście, jest jeszcze coś, coś nowego i chyba nikt o tym do tej pory nie pisał. To niemal jak szansa trafienia szóstki w totka .
    Ale do rzeczy: wczoraj przed pójściem spać nastawiłam produkcje wojska i wrzuciłam skunksa. Kolejka w koszarach wynosiła około 13h, skunks miał chodzić 12. Dziś rano kolejka liczy ponad 10h, skunksa zostało coś koło 3h, a koszary mielą mi ciągle tę sama paczkę łuczników - 21 sztuk. Dostaje informacje, że jednostki się postawiły, a tu ich ani śladu i znowu produkują się w koszarach. Zastosowałam:
    - relog
    - relog z czyszczeniem
    - zmianę przeglądarki
    - trzymanie otwartych koszar przez cała produkcję (wtedy zeszli łucznicy, ale po zamknięciu koszar wrócili do produkcji)
    - wyciągnięcie kolekcji z władyki
    - zmianę w kolejce budowanie
    Jedyne czego nie zrobiłam to ukończenie produkcji za klejnoty.

I co ja na boga chińskiego mam robić? Oczywiście, prócz napisania do supportu i ostrego wściekania się.
    Może ktoś miał podobna sytuację? Zawsze cierpienie w towarzystwie jest lepsze od tego w samotności.
    A może ktoś wie co z tym zrobić? Burzenie koszar na 5lvl nie wchodzi w rachubę.

Osadnik Awatar Dragonsmile
    Serwer
    Kolonia
    Złamałam się i zakończyłam produkcję za klejnoty. Nic to nie dało - po ukończeniu produkcja wróciła do łuczników, ale - na moje szczęście - nie ściągnęło mi klejnotów.

Odkrywca Awatar Kranderga
    Serwer
    Słoneczny Gród
    To nie jest nowy bug tylko stary, ale jary.
    http://forum.thesettlersonline.pl/th...ghlight=skunks
    Oczywiście, nasz dział techniczny pracuje nad wyeliminowaniem poprawnego działania gry, jednak nie możemy przewidzieć jak długo prace te potrwają. Stan: To nie jest bug.

Uprawnienia umieszczania postów