Codziennie logowałem się i nie otrzymałem nagrody za dni 18,21 i 24 zaznaczone mam je jako otrzymane resztę wyszarzone. Przez to nie mogę wybrać i otrzymać złotej wieży co robić?
Pozdrawiam
Codziennie logowałem się i nie otrzymałem nagrody za dni 18,21 i 24 zaznaczone mam je jako otrzymane resztę wyszarzone. Przez to nie mogę wybrać i otrzymać złotej wieży co robić?
Pozdrawiam
najpierw zaznacz co chcesz dostac a nastepnie jeszcze raz kliknij na okno z kalendarium
zaznaczyłem co chcę, wybrana nagroda jest podświetlona, ale jej nie otrzymałem nie wyświetla się przy cywsze jak inne dni.
Bo po zaznaczeniu znów trzeba kliknąć na okienko dnia
pisz do suportu ...poki cowidac ze tylko za klejnoty mozna to otworzyc ale watpie bys tylko tych nie otworzyl :P
moze cos sie zwiesilo .... alo miniecie dnia powoduje ten problem,nie wiem ... nie powinno tak byc ...
pisz do suportu daj im zrzutke i spokojnie naprawia .... pewnie jako prezent dostaniesz juz po evencie ale zacznij interweniowac juz
mnie syplo tak z kalendarium
![]()
Nad okienkiem dnia 12 masz ikonkę kleju, wg mnie oznacza to że musisz już wykupic owe dni za klejnoty.
W odpowiednim czasie nie otworzyłeś okienka nr 12.
Teraz otworzysz okienko nr 12 za klejnoty (tylko nie pisz ze nic się nie dzieje jak klikniesz 12!, bo się dzieje i to dużo)
Jak otworzysz 12 to uaktywni się za klejnoty 18, potem 21 i na koniec 24 a zaraz za nią już bez klejnotów złota wieża.
razem 200 klejnotów, a to nie duża za młyn i złotą wieżę.
A o ten problem to trzeba było zapytać 12 dnia na kanale Pomoc, zresztą jak widać 9 dnia sobie poradziłeś, więc nie pisz że nie wiedziałeś, że trzeba znowu po wyborze kliknąć w okienko dnia.
Ostatnio edytowane przez Kranderga ; 30.12.2013 o 17:41
Oczywiście, nasz dział techniczny pracuje nad wyeliminowaniem poprawnego działania gry, jednak nie możemy przewidzieć jak długo prace te potrwają. Stan: To nie jest bug.
dzięki za odpowiedz kupiłem te dni za klejnoty pozdrawiam i do zamknięcia
Hej a ja z kolei otwierałam okienka codziennie, wszystkie nagrody otrzymałam a jak kliknęłam na złotą wieżę to mi się obrazek zrobił szary i nie mogę jej odebrać, pisałam do supportu ale brak odzewu