Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Problem z zadaniami gildii.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

Problem z zadaniami gildii.

Od wczoraj mamy problemy z zadaniami gildii. Wymagana ilość członków zakończyła swoje zadanie ale jako całość zadanie "wisi" (12/12 zakończyło). Lider wykasował wczorajsze zadanie ale dzisiaj jest to samo - 12/12 zakończyło a zadanie wisi. Ktoś wie co zrobić bo codzienne kasowanie chyba nie jest wyjściem?

Odkrywca Awatar dario_j
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    To u mnie w gildii jeszcze lepszy motyw. Już chyba będzie ze dwa tygodnie od kiedy zakończyłem ostatnie zadanie, a nowe nie chce się pojawić. Sprawa została zgłoszona, lider tydzień temu dostał wymijającą notkę że sprawa została przekazana technikom, od tego momentu cisza jak makiem zasiał.
    Wątpię by i u ciebie coś się miało zmienić w tej kwestii i podejrzewam że wszystko będzie wisiało jeszcze przez kolejny tydzień aż do resetu. Lecz wtedy zwyczajowe 100 monet gildii za reset to będą "grosze na odczep się" i żadne wyrównanie strat, które dla mojej gildii wynosić będą ponad 500 monet gildii.
    Czekam na wypowiedź kogoś kompetentnego.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Raczej nikt wam nie pomoże , zrobią reset i sytuacja wróci pewnie do normy , ale nie liczcie na żadną rekompensatę , w poprzedniej Gildii mielismy taką sytuację , 2 miechy bez zadań ( nie było jeszcze wtedy resetu ) , kilka zgloszeń do supportu bez żadnego efektu .

Uprawnienia umieszczania postów