Od kilku dni zauważyłem pewną rzecz, a raczej dwie rzeczy :
Pierwsza to taka o której już ktoś wspominał, budynki w moim przypadku były to wytapiacze miedzi wyglądały okrojone, tzn. był tylko środek z kominem i kociołkiem wylewanej miedzi, na tą chwilę chyba jest z tym dobrze ale nigdy nie wiadomo czy nie wróci.
Drugi problem jest bardzo moim zdaniem poważny, bo Generał Elitarny atakuje obóz (jest to wycofanie po wygranej walce) , normalnie zajmuje to mu nawet chwilkę, ale ostatnio od momentu nie pełnych budowli zdarza mu się atak przeprowadzać dłużej, a raczej sama animacja trwa dłużej, bo nagle ona znika i Generał już jest tuż przy, albo już atakuje kolejny obóz, nie widać paska zniszczenia obozu, a tym bardziej jak z niego wychodzi i zmierza do następnego, gdzie mogę przed dojściem odwołać, a tu nic, albo od razu następuje atak po zniknięciu animacji nadal atakowania na poprzedni obóz, albo już za późno na jakąkolwiek reakcję.
Straciłem już sporo wojska w ten sposób, najpierw kuszników, potem konie i teraz dzisiaj żołnierzy.
Przygoda, którą teraz cały czas wykonuję i tam mi się to dzieje to Czarni Rycerze, a kuszników wczoraj w Wikingach .