Przydałby się system wymiany niechcianych przygód na inne surowce lub rozbicie tych przygód na fragmenty mapy.
Tak
Nie
Nie mam zdania
Przydałby się system wymiany niechcianych przygód na inne surowce lub rozbicie tych przygód na fragmenty mapy.
świetny pomysł
Rozbicie na mapy jest dobrym pomysłem.
KOLEJNY pomysł w stylu "jakby się tu pozbyć "Dzieci Sawanny"...ostatni był całkiem niedawno...
Jestem przeciw takim pomysłom. Zaraz pojawią się głosy, że Dzieci często wpadają i jest ich pełno w gwieździe. Otóż nie. Dzieci Sawanny wam zalegają bo ich nie robicie a nie dlatego że za często je grubasy przynoszą. U mnie np. leży w gwieździe tyle samo Wiktorów co i Dzieci, bo ich też nie robię. Po raz kolejny napiszę - nie tędy droga. Lepiej pójść w kierunku uatrakcyjnienia tych przygód poprzez np. zwiększenie dropa, a nie jakieś eksperymenty z cięciem przygód na kawałki.
Ostatnio edytowane przez MOD_Zorro ; 30.08.2013 o 16:45 Powód: połączenie postów
Ano.
Umozliwienie pozbywania sie niechcianych przygod w krotkim czasie doprowadzi do tego, ze wszystkie przygody oprocz 2-3 rodzajow obiektywnie najlepszych beda przerabiane wlasnie na te najlepsze, przez co ich istnienie straci kompletnie sens.
Zamiast tego powinno sie tak jak napisales uatrakcyjnic mniej popularne przygody do poziomu takiego, zeby przy braku w magazynie tych najlepszych (albo w sytuacji gdy nie chce sie wydawac kasy na ich kupienie) byl jakis sens zajac sie ich robieniem.
"A necromancer is just a really, really late healer"
Nie, to nie jest dobry pomysł.
Dobrym pomysłem, jest zwiększenie dropa w Dzieciach, Zakazanych i może w Wiktorze.
Tyle razy to już było proponowane, ale jak zwykle BB ma to w ...
Jedyne ich rozwiązanie to przydzielić wykonanie mało popularnych przygód do zadań w evencie.
Ostatnio edytowane przez romsheff ; 30.08.2013 o 13:33 Powód: edit: literówka