Zobacz wyniki ankiety: Czy wymiana niechcianych przygód na surowce/fragmenty mapy to dobry pomysł?

Głosujących
34. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

28 82.35%
  • Nie

6 17.65%
  • Nie mam zdania

0 0%
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Wymiana niechcianych przygód

Lipek

Wymiana niechcianych przygód

Przydałby się system wymiany niechcianych przygód na inne surowce lub rozbicie tych przygód na fragmenty mapy.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    świetny pomysł

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Rozbicie na mapy jest dobrym pomysłem.

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    KOLEJNY pomysł w stylu "jakby się tu pozbyć "Dzieci Sawanny"...ostatni był całkiem niedawno...

Jestem przeciw takim pomysłom. Zaraz pojawią się głosy, że Dzieci często wpadają i jest ich pełno w gwieździe. Otóż nie. Dzieci Sawanny wam zalegają bo ich nie robicie a nie dlatego że za często je grubasy przynoszą. U mnie np. leży w gwieździe tyle samo Wiktorów co i Dzieci, bo ich też nie robię. Po raz kolejny napiszę - nie tędy droga. Lepiej pójść w kierunku uatrakcyjnienia tych przygód poprzez np. zwiększenie dropa, a nie jakieś eksperymenty z cięciem przygód na kawałki.

Odkrywca Awatar Gizmo09
    Serwer
    Kolonia
    Temat poruszany wiele razy, sam nawet stworzyłem temat i ankietę odnośnie tego. Jak najbardziej ZA po raz n-ty

Cytat Zamieszczone przez zwolk Zobacz posta
    KOLEJNY pomysł w stylu "jakby się tu pozbyć "Dzieci Sawanny"...ostatni był całkiem niedawno...

Jestem przeciw takim pomysłom. Zaraz pojawią się głosy, że Dzieci często wpadają i jest ich pełno w gwieździe. Otóż nie. Dzieci Sawanny wam zalegają bo ich nie robicie a nie dlatego że za często je grubasy przynoszą. U mnie np. leży w gwieździe tyle samo Wiktorów co i Dzieci, bo ich też nie robię. Po raz kolejny napiszę - nie tędy droga. Lepiej pójść w kierunku uatrakcyjnienia tych przygód poprzez np. zwiększenie dropa, a nie jakieś eksperymenty z cięciem przygód na kawałki.
    Ja bym obniżył straty i dropa lepszego bym dał co tych niechcianych przygód, przygody t nie są atrakcyjne i nigdy nie będzie w takiej postaci jak jest
    Ostatnio edytowane przez MOD_Zorro ; 30.08.2013 o 16:45 Powód: połączenie postów

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez zwolk Zobacz posta
    Ano.

Umozliwienie pozbywania sie niechcianych przygod w krotkim czasie doprowadzi do tego, ze wszystkie przygody oprocz 2-3 rodzajow obiektywnie najlepszych beda przerabiane wlasnie na te najlepsze, przez co ich istnienie straci kompletnie sens.

Zamiast tego powinno sie tak jak napisales uatrakcyjnic mniej popularne przygody do poziomu takiego, zeby przy braku w magazynie tych najlepszych (albo w sytuacji gdy nie chce sie wydawac kasy na ich kupienie) byl jakis sens zajac sie ich robieniem.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Początkujący Odkrywca Awatar romsheff
    Serwer
    Czarci Gaj
    Nie, to nie jest dobry pomysł.

Dobrym pomysłem, jest zwiększenie dropa w Dzieciach, Zakazanych i może w Wiktorze.
    Tyle razy to już było proponowane, ale jak zwykle BB ma to w ...
    Jedyne ich rozwiązanie to przydzielić wykonanie mało popularnych przygód do zadań w evencie.
    Ostatnio edytowane przez romsheff ; 30.08.2013 o 13:33 Powód: edit: literówka

Uprawnienia umieszczania postów