Zobacz wyniki ankiety: Czy ciekawym pomysłem jest dodanie własnej muzyki do okienka Gildii?

Głosujących
54. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak, ciekawy pomysł

20 37.04%
  • Nie, beznadziejny pomysł

34 62.96%
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Muzyka do okienka Gildii

Początkujący Osadnik Awatar sponge-parówka
    Serwer
    Słoneczny Gród

Muzyka do okienka Gildii

Witam. Mam pewien pomysł dotyczący Gry.
    Gdy włącza się Główne okienko Gildyjne jest tam opis Gildii, no i inne bajery, ale moim zdaniem
    miło by było gdyby tak usłyszeć jakąś fajną muzyczkę włączając jakiekolwiek okienko Gildii.

Także myślę, iż świetnie by było gdyby ADMINI dodali także opcję dotyczącą zamieszczenia jakiejś fajnej muzyki do Gildii, aby
    każdy kto klika na Gildie mógł usłyszeć jakiś miły Soundtrack wybrany przez lidera , graczy bądz Moderatora Gildii

Oczywiście zapomniałam dodac, że jeśli komuś z Gildii muzyka nie będzie się podobała będzie mógł ją wyłączyć .
    Ostatnio edytowane przez sponge-parówka ; 22.08.2013 o 23:53

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Dodaj ankietę, i nie zapomnij o opcji "Obojętnie", bo tak właśnie chcę zagłosować Dźwięk w grze i tak mam na stałe wyłączony, więc jakiekolwiek muzyczki są dla mnie zbędne, ale gdyby miało to komuś uprzyjemnić grę to niech się muzyczka zmienia z każdym kliknięciem myszką

Serwer
    Słoneczny Gród
    Ankieta jest dodana ;P też myślę , że muzyka by jeszcze bardziej uprzyjemniła nam gre

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    (...)i nie zapomnij o opcji "Obojętnie"(...)
    No i zapomniała...
    Ostatnio edytowane przez zwolk ; 22.08.2013 o 22:54 Powód: Korekta płci autora wątku :)

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Hahahaha dobry jest nie ma co ;p
    A ja tak jak zwolk mam wylaczony dzwiek bo i bez niego wystarczajaco mi zawiesza gre

Serwer
    Słoneczny Gród
    Nie każdy musiał będzie dodawać muzykę do Gildii . Tylko Ci którzy będa chcieli. Nikt nikomu nic nie każe

Odkrywca Awatar Jurek12345
    Serwer
    Czarci Gaj
    co to znaczy fajna muzyczka? Dla jednych to Bimber, dla drugich to Led Zeppelin. I co najgorsze fani jednych nie lubią muzyki drugich

Serwer
    Słoneczny Gród
    W moim poście jest napisane, że gracze mogą ustalać między sobą jaką muzyke by chcieli , ale jeśli nikt jej nie chce w Gildii to jej nie będzie. Przecież muzyka będzie występowała tylko przy kliknięciu na Gildię. Nikt nikogo nie będzie do tego zmuszał.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Pomysł beznadziejny, nie wart świeczki. Po jakie licho komuś jakaś muzyczka w oknie gildii? Większość graczy tak czy siak ma wyłączone dźwięki (nawet nie da się ustawić głośności, a są bardzo głośne). Pomijając już fakt, że programiści mają o wiele ważniejsze zajęcia niż pisanie jakiegoś nic nie wartego skryptu. Miliardy bugów trzeba naprawić.

Serwer
    Słoneczny Gród
    Czytać ze zrozumieniem nie umiesz? Napisałam jasno, że jeśli muzyka będzie Ci przeszkadzała to ją wyłączysz. "Pomysł beznadziejny" Jak dla kogo . Mówimy wciąż o zabawie , gra która ma nas relaksować, a muzyka relaksuje. A jeśli dzwięki dochodzące z gry cię nie relaksują to możesz je wyłączyć, a wtedy muzyka gildyjna zrobi swoje, którą sam słuchasz na co dzień.

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów