Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Cena produkcji mauskryptów a reset umiejetnosci na geologu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Cena produkcji mauskryptów a reset umiejetnosci na geologu.

Nie wiem czy to jest normalne, po zresetowaniu umiejetnosci na geologu straciłem połowe ksiag - jest OK - tak ma być.
    Straciłem ok. 10 ksiąg...

Ale dla systemu przy produkcji kolejnych manuskryptów cena ich rośnie tak samo dalej, czy nie RESETUJE się o te stracone manuskrypty! Przypuszczam, że to jest zabezpieczenie przeciwko wszelkim manipulacjom.

ALE, drogi producencie gry, nie zapominaj, że grają w nią LUDZIE, którzy MYLĄ się czasami!!! Dlaczego za pomyłkę mamy płacić tak wysoką cenę?

Przypuszczam, że zaraz odezwą się 50 lvle, którzy nie maja co z monetami robic i dla nich 2 monety w ta czy ta to nie różnica... Dla mnie, jako początkującego gracza to jest dużo.

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Za pomyłkę zawsze powinno płacić się wysoką cenę, to zmusiło by ludzi do myślenia.

Odkrywca Awatar thordis
    Serwer
    Nowa Ziemia
    W sumie dlaczego miała by sie produkcja ksiąg resetować? Oni tylko robią księgi, a co z nimi poźniej sie stanie to już ich nie dotyczy.

Uprawnienia umieszczania postów