Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: lista zadan

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

lista zadan

w koncu udalo sie zalogowac ale nie moge otworzyc listy zadan, jest tylko szelest ,komp wyczyszczony sprawdzane na chrome, explorer,firefox, safari,dragon, nawet wyskakujace okienka odblokowalem, przeskanowane na malware, rotkity czysto,ciasteczka tez zjadlem na wszelki wypadek te z lodowki tez

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Z racji sporego zainteresowania serwery są obciążone i mogą występować opóźnienia, na serwerze testowym można często to zaobserwować podczas testów.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    mam dokładnie ten sam problem, i nie sądzę żeby to był problem opóźnienia, bo jak długo bym nie czekał nic się nie uruchamia

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ja mam ten sam problem i jakoś nawet półgodzinne czekanie nic nie daje

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    u mnie jest godz 00:12 dalej nie mozna otworzyc ksiegi zadan, bylem u znajomego z jego kompa to samo, dzisiaj to jeszcze spoko ale za troszke zacznie sie .......a dlaczego gildijnych nierobisz.......no i szkoda gildijnych monetek , i nawet tego co czasami z dziennych wpadnie ........ ojjj BB jak mozna syf sprzedawac ..... gram od paru lat w WOW ,zdarzaja sie poslizgi ale w porownaniu z tym co BB odstawia to tam jest superowsko a porownojac komplikacje gry..........dochodze do wniosku ze w BB chyba uczniowie z podstawówki za freee tyraja

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    u mnie dalej nic, najlepsze jest to że gdy wchodzę na wyspę jakiegoś znajomego to menu otwiera się bez problemów, a jak wracam do siebie to lipa... support nie odpowiada...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    "najlepsze" jest to, że poczta przysłała mi info o nieznanym błędzie serwera supportu i niemożności dostarczenia wiadomości dotyczącej problemu księgi zadań

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Ja mam dalej ten sam problem. Czy wiadomo coś w temacie ?

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Czy ktoś z Was miał wcześniej problem z zadaniami? Zablokowane zadania lub wyskakujące powiadomienia o zakończonych zadaniach?

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie miałem żadnych problemów. Support odpisał mi żebym przeinstalował przeglądarki i wtyczki, ale to nic nie dało. Czekam na odpowiedź co dalej...

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów