Zobacz wyniki ankiety: Jestescie za zniknieciem piasku zaslaniajacego ulice ?

Głosujących
49. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • tak

43 87.76%
  • nie

6 12.24%
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Drogi

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

Drogi

Denerwuje mnie gdy na mojej nowo wybudowanej ulicy , pozostaje suchy piasek , drzewa tak nie przeszkadzaja , bo widac gdzie prowadzi droga. Wiem ze to malo istotny alement gry ale zmiana tego nie powinna byc duzym problemem , a napewno ucieszyla by oko niejednego gracza. Milo by tez bylo gdyby dalo sie ulica zabudowac cale pole , ale wolna kratka pewnie zostaje po to aby korzystac z kwiatow i innych dodatkow , ehh ...

Początkujący Odkrywca Awatar Fredek_z_F-K
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Popiream, niby rzecz bez znaczenia, ale estetycznie wkurza. A naprawa tego nie wydaje się być jakąś rewolucją.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    W ankiecie brakuje opcji obojętne (nie mam zdania), dlatego zagłosowałem na nie
    Dedykacja dla moderatorów

Wolność i władza mają tylko jedną wspólną cechę: nadużywanie.
    Karol Bunsch

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    tak

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Zagłosowałem na tak. Jednakowoż trzeba mieć wzgląd na to, że żyjemy w Polsce i co jak co, ale drogi to mamy.... niecodziennej jakości

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    W ogóle mi to nie przeszkadza. W tej grze raczej nie trzeba się skupiać na drogach tylko na tworzeniu nowych łańcuchów produkcyjnych.

Osadnik Awatar Miesiączka
    Serwer
    Słoneczny Gród
    jestem za! mogli by tez dodać jakieś nowe rodzaje dróg np. co 10lvli zmienia się wygląd drogi a nie tak jak teraz to jest że są tylko dwie

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Uprawnienia umieszczania postów