Jak każdy wie grubasy noszą dzieci czy zakazane, większość to kasuje. Pomysł jest taki by wprowadzić możliwość przerobu niechcianych przygód, przelicznik 1 przygoda = 6mapek. Co wy na to?
Tak, zdecydowanie bym z tego korzystał
Nie, jest dobrze jak jest
Obojętne mi to czy to będzie czy nie
Jak każdy wie grubasy noszą dzieci czy zakazane, większość to kasuje. Pomysł jest taki by wprowadzić możliwość przerobu niechcianych przygód, przelicznik 1 przygoda = 6mapek. Co wy na to?
lepiej poprawić dropy, żeby niechciane przygody stały się chciane
np. kilka procent szansy na silos z dropa w Dzieciach Sawanny
Wystarczy 4% i chętnie bym robił dzieci sawanny.np. kilka procent szansy na silos z dropa w Dzieciach Sawanny
Bardzo dobry pomysł, np. w magazynie prowiantu można by było przerabiać.
W co wy wierzycie? Bo na tym świecie na pewno nie żyjecie. Przecież ten pomysł z przerabianiem przygód jest skazany z góry na niepowodzenie.Bardzo dobry pomysł, np. w magazynie prowiantu można by było przerabiać.
Wydaje mi się że pomysł jest dobry. Są przygody których każdy mam mase a nikt nie chce robić - duża inwestycja mały zysk. Trzymam kciuki by wypaliło.
Pomysł wymiany na mapki niechcianych przygód był wałkowany już chyba rok temu - i jak widać, nic sie nie zmieniło
Myśle, że jednak w związku z projektowanym PvP przygody ulegną rewolucyjnej zmianie... ale to chyba piosenka o dalekiej przyszłości ?
Każdy pomysł zwiększający atrakcyjność większości przygód jest mile widziany. Tak.